КабелЮТ много яко изплющяха преди малко. И то без някакъв вид новинарска предоговорка (или поне аз не можах да видя нищо в календара).
КабелЮТ много яко изплющяха преди малко. И то без някакъв вид новинарска предоговорка (или поне аз не можах да видя нищо в календара).
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Туй може да се разглежда като причина за някакъв вид по-дългосрочно падане, ама тъй рязко инсайдерската както го резнаха 20-30 пипа надоле нещо друго ще е.
То за кабела не са и кой знай колко ненормални таквиз движения по принцип де, че почти всяка седмица има по едно-две, даже обикновено са по-големи.
то и голямото почва от някъде нали така на някакво ниво започва голямото движение за годишните отклоненияТуй може да се разглежда като причина за някакъв вид по-дългосрочно падане, ама тъй рязко инсайдерската както го резнаха 20-30 пипа надоле нещо друго ще е.
То за кабела не са и кой знай колко ненормални таквиз движения по принцип де, че почти всяка седмица има по едно-две, даже обикновено са по-големи.
във вторник следобед по американско започна при еврото разпродажбите и цяло лято ще продължат
Драги ще ги усили следобед с колко ще видим но и 400 пипа спад е възможен да видим днес
гайката биците много я затегнаха от няколко месеца веке няма накъде да затягат тя се счупи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
върти ми се 1.085000 като цел оттук ама ще видим
ако бързо светнем 1.108000 значи може и да има 1.085000
ударим ли 400 пипа бързи надоле ще има 1.08500
на Драги ще се разбере каква е играта
----------
те годишното движение го направиха , има още 5 месеца, да чоплим семки няма как требе да се разшири надоле да има пространство за движения август, септември, октомври, ноември, декември![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (20-07-2017)
Forex Pablo сложи първият си лимит за затваряне на 1.1380 очаква още днес за се изпълни
Другите лимити ще ги мисля след Драги.
kypa (20-07-2017)
малко е аз съм алчен 1.12000 чакам
после 1.08500 може
зависи колко бързо достигнем 1.12000
вчера бях на Бачковския манастир на разходка в планината да хапнем и разходим и голяма свещ запалих за 1.12000
дедо боже требе да удари лапа днес на Драги![]()
Последна редакция от Forex : 20-07-2017 на 11:23
kypa (20-07-2017)
БАБО МЕЦО ти си ЖИУОТНО и следствие на това не
планираш за ЗИМЪСКА га заблъска!!!!
ФАФЛЕТО вече е надиплила по няколко чифта
нови БУФКИ и БОТУШки за идващата зима,,,,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Тукинка не се ли заседя прекалено много курсо????!!!!!!!![]()
kypa (20-07-2017)
Драган ако вземе днеска да обади нещо за свиване на печатането дали не може еврака едни 100-150 пипа нанагоре да избримчи? Евройеничката съответно 150-200?![]()
Forex (20-07-2017)
доста мътна картинката при мен.. имам много пара за избиване, ама кът няма трейд, ще гледам отстрани..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."