Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-07-2017)
Както казах, акулите ще си плюят на репутацията ако не потрошат 1.15 +, че и 1.16.
При това съотношение къси/дълги на масовката ще е абсурд да позволят на цацата да се измъква към 1.10-1.11.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ще видим дали върха на 2016 ще го видят биците, аз залагам никога докато няма фундамент от ЕЦБ и ФЕД
давай долареее айдееее паритета
не може да ме откажат от късо на годишни върхове с разни елементарни примамки
----------
без фундамент няма къде да бягат от мрежите биците няма
в кърпа са ни вързани спадовете 1.0000![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-07-2017)
Е ти залага, че и 1.12 е бетон, после 1.13, после 1.14, после 1.1450. На всяко ниво те тумбачат и то си все къс от дъното на корекцията.
Замисли се, че нещо не е у ред. Това си направо донорство твоето.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (11-07-2017), Divergence (11-07-2017), kypa (16-07-2017)
е 200 пипа сме качили от 1.12 нищо особено, не очаквах да доближат връо на 2016 ама искат да примамят още биците
късо защото до паритета са 1500 пипа, пък връо на 2016 е на 150 пипа, заслужава си
----------
каквото съм дал ще си го върна в троен размер от макулите, само чакай, без фундамент от ЕЦБ и ФЕД няма да има нов връх над 2016![]()
kypa (16-07-2017)
kypa (16-07-2017)
не е редовно, аз от всеки спад по 120 пипа реално си тегля профита и после го върна, така че съм на нула от тия врътки, нямам загуби
то прави нов връх после падне 150 пипа, нов връх падне 150 пипа и аз си връщам парата бързо![]()
Дизеле, ти наясно ли си, че ако случайно вземеш, че го хванеш тоя връх ИМАГИНЕРЕН....1000 пипса или 1500 требе ги чакаш от 6-12 месеца МИНИМУМ ....е 200 пипа сме качили от 1.12 нищо особено, не очаквах да доближат връо на 2016 ама искат да примамят още биците
късо защото до паритета са 1500 пипа, пък връо на 2016 е на 150 пипа, заслужава си
----------
каквото съм дал ще си го върна в троен размер от макулите, само чакай, без фундамент от ЕЦБ и ФЕД няма да има нов връх над 2016
Отиваме вероятно към 1,17+... стига с тез къси, ми пусни барем едно дълго от тука за едни 200-250 вероятността е в пъти по-голяма....
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
КинО (11-07-2017), nikolay_diankov_1982 (11-07-2017), REDA (11-07-2017), kypa (16-07-2017)
Дизел, ти кът онуй мОмче дет Хеджира ......
Сички ядът бой .... Сал ти .....
На НУЛА![]()
babaMETZA (11-07-2017), nikolay_diankov_1982 (11-07-2017), REDA (11-07-2017), kypa (16-07-2017)