Тез месечните графики много големи, позицията има да я чакаме с години да излезе.
Трябва нещо по-тъничко да се търси.
Тез месечните графики много големи, позицията има да я чакаме с години да излезе.
Трябва нещо по-тъничко да се търси.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не е точно така, защото ако това е начало на трета и решиш на взимаш дълги може много да изгориш. Казвам ако, не съм сигурен!
Но дори и само да реши да прави двойно дъно пак има огромен потенцял за печалба
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да де, ама то това важи за тези без стоповете, гонещи някакви стотици пипсове ...... при стандартна стратеигя е все тая накъде ще духа вятъра - имаш сигнал - влизаш, нямаш - седиш си на ръцете и пиеш биричка
Безплатен обяд няма!
КинО (10-07-2017)
Трета вълна по таз графика е туй дето приключва къмто 2012 година някъде. Сега сме някъде из четвъртата, което е най-несигурната откъм посока, нива и продължителност от всичките вълни.
Колко да изгора? Аз съм с дълга от 1220 и какво? Колко да падне 100 $ ? и какво от това, ще я държа докато се вдигне отново, ако трябва и до декември.![]()
"Everybody should learn to program a computer, because it teaches you how to think"
pablo (10-07-2017)
Ного скъпо тъй ба. По-добре да се разцъка късо-дълго на няколко пъти. Е днеска както има примерно.
Позицията ще ти излезе на печалба, но след това ще пада доста. Аз също имам дълги. Досега затварям само дългите имах късмета да уцеля повечето корекции
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ли нещо не съм на ред .... или съм стара вече- на тази картинка са дадени дълги, от цена 1350, с текуща 1212 и .... печалба по 200 долара на сделка .....
Безплатен обяд няма!
С една малка корекция, не дълги а къси иначе щях да съм на загуба
Има потенцял да пода доста, затова не ги затварям а само добавям по-върховете. Същевременно ги използвам за да си хеджирам краткосрочните дълги.
Последна редакция от aaangelll : 10-07-2017 на 19:24
И ..... ква е файдата от далаверата да ги .......
Хеджираш с дълги ..... щото то туй си е локиране .....
И резултаъа е ..... залъгване ......
Вървяли сме го тоя път .....