макулите са в шаш, централните банки не ги пускат над 1.144500 за 2017 година, виждат надолето паритета и ги хваща страх колко губещи дълги са взели и как ще гърмят като италиански банки
язе чакам 1.1000 веке![]()
макулите са в шаш, централните банки не ги пускат над 1.144500 за 2017 година, виждат надолето паритета и ги хваща страх колко губещи дълги са взели и как ще гърмят като италиански банки
язе чакам 1.1000 веке![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
не смея да го пипам вече еврака.. много шамари ям от него.. сложил съм само една отложена сел-лимит на 1,2000 и то с малък обем..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (08-07-2017)
то 1.000 отивам ти си объркал посоките малко само
паритета отиваме къде нагоре гледаш 1.2000 никога веке, защото еврото ще се разпадне и изчезне
0,000 отиваме , но там веке колко ще се взима за 1 евро
ще си палим печките с него сигурно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (07-07-2017), kypa (08-07-2017)
Такам,,,,,няколко въпроса към БАБА МЕЦА по графиката,,,,
МЕЦО защо фибото ти е опънато до 1,1435 а не да кажем до вЪрхЪ????
Другия въпрос е онова фибо -12.0 на 1,14729 ,,,,
Как точно се получава -12 фибо, т.е. с какъв инструмент
го караш да ти прави минусови фибота????![]()
Последна редакция от REDA : 07-07-2017 на 08:38
kypa (08-07-2017)
Аз още във вторник или сряда обявих, че си слагам чакаща на 1.1420 и тя вече е изпълнена!!!Добре е Ескобар .... само че и ти требе да сториш същотода те видим откъде си къс и да видим това бързо обиране на стопове...май хич не е бързо
Аз нямам нищо в момента, но гледам еврака на H1 и ми е в нищото....
Долу шиша на 1,1290 ми е съмнителен, както и вчерашното покачване беше грозно, но в крайна сметка никой не ме пита и си платих за контренето....
Просто БАБА МЕЦА очакваше по-дълбока корекция до зоната 1,12777 - 1,1240 и вчера не го подкараха добре, а БАБА МЕЦА е на принципа, че една
работа както не я направиш като хората, ще повтаргаш
Какво трябва да видя на графиката като нямаш отворена позиция![]()
kypa (08-07-2017)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Не се отклонявай от въпроса
Кажи тази сутрин с късо или с дълго да товарим.
п.п. Не гледай сложните схеми на Пабло ще се объркакажи просто късо или дълго да пускаме днес.
И моля те престани пост фактум да ни се хвалиш колко много си хванал така не ни помагаш.
kypa (08-07-2017)
Щото БАБА МЕЦА е на принципа, че всичко което правят големите е пРЕДварително подготвено, т.е. няма нищо случайно никъде....А големите винаги имат ПЛАН, правят подготовка, понякога с дни,понякога със седмици...ПРАСЕТО едно време казваше , че когато курсот тръгне да пада, онез големите вече са ВЛЕЗЛИ късо ,те не влизат от върхаИ затова си опъвам фибото по предното връхтче, или фрактал... или както уйдиса
То реално като гледаш по H1 свещите върха 1,1445 е някакъв смотан рейндж....10 пипов...а фибото уж по дефолт го опъваме от дъно до връх , а не от дъно до рейндж
В случая разликата е 10 пипа, пренебрежимо малка, но доле 38% фибо пасна точно - разлика 2 пипа
Относно отрицателното фибо... ми от фибо инструмента си добавям ново ниво с минусов знак отпреде и то си излиза минусово
Напоследък забелязвам, че и фибо 12,2% също може да бъде полезно...особено ако свеща на H1 затвори под него![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
аз очаквам 1.1000 скоро
скромен съм![]()
kypa (08-07-2017)
Покажи графика отворко, да ти видим великите схеми, да се посмеем малко
Аз от вчера се хваля, че ядох бой и давам стопове ти.... Даже като се замисля, май ти вчера се хвалеше че си 100% напреде от началото на годината....
Или показвай голяма графика, така че да видим всичките ти къси или отивай на море и ни остави на спокойствие....
П.С. Сега и друга платформа да отвориш, едва ли и на нея ще има късо от 1,1420... Ами сега ?Как да излезем от положение ?
Фотошоп ?
REDA (07-07-2017), toranagasan (07-07-2017), kypa (08-07-2017)