Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако бях с демо сметка нямаше да имам проблем в опитите да затворя под 1.13 !!!
Точно тук е уловката, и като мине човек на реална ОЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ то не е същото.
Но въпросния господин явно само на ДЕМО цъка и с такива проблеми не се е сблъсквал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам представа дали щеше да имаш проблеми на демо, или нямаше да имаш проблеми на демоИ честно казано, не знам защо въобще говориш за демо и за затваряне и отваряне на позиции, като ставаше на въпрос, че за теб бързо движение за обиране на стопове е дневен бар 200 пипа, а си се мушнал с бързите пръстета когато чистят стопове на дългите с минутен бар от 75 пипа, доколкото виждам шиша е от 1.13+ вече сме 1.14+ Но ти си говори какви проблеми няма при демото, не пречиш на никого, както и не успя отново да ме убедиш, че бързото чистене на стопове е от вторник сутринта 11 чась та до към края на седмицата, а пь едноминутния шип от 75 в който ти така стремително си цъкал Sell sell sell не е чистене на стопове
![]()
jivko78 (29-06-2017)
Не се карайте за глупости. Хора сме и всички грешим в една или друга ситуация.
Аз когато греша, си признавам грешката и се извинявам, а не обиждам човекь втори ден, че е хейтър, дори само защото мнението му се различава от моето, или пь е ползвал реторика, за да не ми покаже по по-гнусен начин грешката![]()
Къде съм казал че шиша от 75 пипа не е за чистене на стоповеНямам представа дали щеше да имаш проблеми на демо, или нямаше да имаш проблеми на демоИ честно казано, не знам защо въобще говориш за демо и за затваряне и отваряне на позиции, като ставаше на въпрос, че за теб бързо движение за обиране на стопове е дневен бар 200 пипа, а си се мушнал с бързите пръстета когато чистят стопове на дългите с минутен бар от 75 пипа, доколкото виждам шиша е от 1.13+ вече сме 1.14+ Но ти си говори какви проблеми няма при демото, не пречиш на никого, както и не успя отново да ме убедиш, че бързото чистене на стопове е от вторник сутринта 11 чась та до към края на седмицата, а пь едноминутния шип от 75 в който ти така стремително си цъкал Sell sell sell не е чистене на стопове
Ти не вникваш в смисъла на думите ми явно не можеш.
Между другото имаш обратни възприятия.
В едноминутния шиш не цъках къси а дълги и се опитвах да си затворя късите.
Не намирам смисъл да водя разговор с човек които видимо има обратно възприятие.
Ти всичко възприемаш на обратно от това което ти казвам дори когато ти го показвам с картинкаГОВОРА НАПЪЛНО СЕРИОЗНО!!!
Не е лошо да уточниш, че според твоите виждания всеки един, който търгува с по-голям обем от теб - което означава по-голям обем от 0,01 лота
е на демо сметка![]()
Privelege, чувствай се свободен да изтриеш мнението ми за потребителя пабло, но аз не възнамерявам да търпя повече този дебилизим.Къде съм казал че шиша от 75 пипа не е за чистене на стопове
Ти не вникваш в смисъла на думите ми явно не можеш.
Между другото имаш обратни възприятия.
В едноминутния шиш не цъках къси а дълги и се опитвах да си затворя късите.
Не намирам смисъл да водя разговор с човек които видимо има обратно възприятие.
Ти всичко възприемаш на обратно от това което ти казвам дори когато ти го показвам с картинкаГОВОРА НАПЪЛНО СЕРИОЗНО!!!
Пабло, ти си прост, като гьон. Демонстрираш тотално не владеене, да четеш с разбиране, хващаш се за думата, като дума, а не като част от изречение, което разбира се бих оприличил, отново, като характерно, за пияница от кварталната пивница, не мога да го твърдя със сигурност, нямам голям опит с тях. Все още не съм загубил вяра, че съществуава някакъв интелект между ушите ти. Не го приемай лично, това са впечатленията ми, които изгради вчера и днес. Успех с търговията
Не е лошо и да се научи да чете, че съм му сложил графика от центова сметка, а не от демо![]()
![]()
Аз дори не пияPrivelege, чувствай се свободен да изтриеш мнението ми за потребителя пабло, но аз не възнамерявам да търпя повече този дебилизим.
Пабло, ти си прост, като гьон. Демонстрираш тотално не владеене, да четеш с разбиране, хващаш се за думата, като дума, а не като част от изречение, което разбира се бих оприличил, отново, като характерно, за пияница от кварталната пивница, не мога да го твърдя със сигурност, нямам голям опит с тях. Все още не съм загубил вяра, че съществуава някакъв интелект между ушите ти. Не го приемай лично, това са впечатленията ми, които изгради вчера и днес. Успех с търговията
Може да не си хейтър а проблема ти да е в обратното възприятие
Определено колкото и картинки да ти качвам ти нищо не разбираш.
Не желая да си губя времето с тебе защото от това нищо не печеля.
Концентрирай се върху това че сега на тези нива над 1.14 трябва да се продава еврото и тук човек може да си позволи големи обеми.
Вероятно ще има пробив на 1.1440 но ще е за кратко гледай сметката ти да го понесе.
После ще е голямото спускане и оцелелите ще блажим много.
п.п. Интересно като прочетеш този пост какво ще разбереш ??? но това не е мой проблем.
Разбрах, че статусът ти "прост гьон" не се промениАз дори не пия
Може да не си хейтър а проблема ти да е в обратното възприятие
Определено колкото и картинки да ти качвам ти нищо не разбираш.
Не желая да си губя времето с тебе защото от това нищо не печеля.
Концентрирай се върху това че сега на тези нива над 1.14 трябва да се продава еврото и тук човек може да си позволи големи обеми.
Вероятно ще има пробив на 1.1440 но ще е за кратко гледай сметката ти да го понесе.
После ще е голямото спускане и оцелелите ще блажим много.
п.п. Интересно като прочетеш този пост какво ще разбереш ??? но това не е мой проблем.Но го градиш, като дневен бар за "зачистване" на стопове
Не си позволявай, повече да ми казваш или даваш препоръки какво да правя, моля. И отново, дано не си повлиял на дизелаки, и не те обвинява, за загубите от "зачистване" на стопове![]()