Някак незабелязано минава и разпродаването на високотехнологичните индексиза у Китай, голяма дандания правиха два дена, че разпродават при скъпия дойлер
![]()
Някак незабелязано минава и разпродаването на високотехнологичните индексиза у Китай, голяма дандания правиха два дена, че разпродават при скъпия дойлер
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
на маймуни ни направиха.. в такива дни не трябва да се търгува....................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (29-06-2017)
kypa (29-06-2017)
Вас да, мене не. Язе съм си маймуна от по-рано.
Ей сега кът залаят онез ми ти мъстии дали може еврака да направи едни 100-150 пипондрека над дневния връх към момента? Евройеничката 150-200 съответно?
Макар че той и моя човек Курода трябва да говори и може да му се прииска другата посока пък на него.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (28-06-2017)
Явно е говорил по-рано Драги. Бях се объркал, че е от 16.30 часа. Я едни къси евро/долари по този повод. Не виждам как еврото ще прескочи 1.1350 след последните новини. Хайде 1.11600 до края на седмицата.
kypa (29-06-2017)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
kypa (29-06-2017)
е той ,по може да го прати над дневниямоя човек Курода трябва да говори и може да му се прииска другата посока пък на него.
нали иска слаба йена
----------
аз пък си ги обичам такива дни .на маймуни ни направиха.. в такива дни не трябва да се търгува....................
има за всички ,само да нацелиш посоката![]()
kypa (29-06-2017)
Е, не .... това си е чист циркХепи, вчера говори гнидата драги, нищо не схванах и аз в посока спиране на стимули, но пазара го разбрал, че еврака е супер и ще се спират стимулите.
Днес пуснаха прес комюнике, че пазара не ги разбрал по въпроса за стимулите и да си опича акъла. По-скоро акулите имаха нужда да съберат стопове и да заредят на 1.13 за 1.1450............. то няма лошо, нека си се въртят кЪт палачинки, ама поне през останалото време да има някакво поне нормално движение .....
благодаря ти за пояснението
Безплатен обяд няма!
kypa (29-06-2017)
Въпроса ми е към скалперите как скалпират при такава ситуация??
Сега ако направи едно 1.14 като за последно ще е много добре!
kypa (29-06-2017)