Главно за да притъпявам минуситеДнес следобеда в 16:30 има групово словоблудстване на 4 шефчета на централни банки, начело с драги.
Дотогава, а и след това всичко е възможно.
Кой знае каква глупост ще изтърсят, дето вчера са я пуснали по терлици на който трябва.
----------
За какво се обременяваш с локове, позиции.
Приемай си грешката и толкова.
Локове може, ако гониш отчет за пред одиторите и да затваряш частнично, да няма големи минуси.А язе марджинь не го ползотворя много много, и не ми е проблем
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)
На мене ми отне 2-3 седмици да чакам това събиране на стопове ти за 1-2 часа ми говори
Просто моята търговия е прекалено трудна за тебе
Не виждам смисъл да ме нападаш само защото търгувам различно от теб.
п.п. Още малко и ще ме убедиш, че не си хеитир само трябва някакви не хеитърски постове да пуснеш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)
Защо го управляват този пазар с изказвания? Защо? Добре знаем, че повечето нямат никакво покритие. Обаче хората се връзват и купуват ли купуват.
kypa (29-06-2017)
Пабло, приключихме темата бе човек!..
давайте да го мислим по-важното.. има ли шанс да обръща еврото и от къде може да дойде стимула за това..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (29-06-2017)
А-бе интересни атаки се случват в главата тиНа мене ми отне 2-3 седмици да чакам това събиране на стопове ти за 1-2 часа ми говори
Просто моята търговия е прекалено трудна за тебе
Не виждам смисъл да ме нападаш само защото търгувам различно от теб.
п.п. Още малко и ще ме убедиш, че не си хеитир само трябва някакви не хеитърски постове да пуснешТи твърдиш, че те хейтвам, аз твърдя, че "бързо" за мен не е дневен кендъл, 'начи... ако искаш приемай нагласите ми за "бързо" и щом за теб дневен бар е бързо... ще те изчакам до утре, за да насмогнеш с това което ти казвам, но подозирам, че самовнушенията няма да се изпарят
![]()
kypa (29-06-2017)
kypa (29-06-2017)
В някакъв момент ЕЦБ ще спират вливания или поне ще ги намалят.
Понеже основните ми пари са вкарани в държавни дългове, последните години стана много трудно да намериш нещо да си купиш на нормална лихва. Говоря над 0.5% годишна. Просто ецб изкупува всичко , постоянно.
В момента , в който се спре това вливане на средства, няма да продадат дълг, но този, който му идва падежа ще трябва вече да се рефинансира чрез пазара. Или накратко, ще се появи търсене на евро, с което да се купят дцк-та, което трябва да вдигне цената на еврото. Дълговия пазар, частен и държавен е един от основните двигатели на една валута.
Явно някои играчи знаят нещо, което на мене ми убягна вчера или Драги умело ме заблуди, че ще отложат намалените покупки на дцк за нова година.
Та от тази гледна точка, едно изказване като днешното е много важно, особено за синхронизирани парични политики.
А кажат ли Курода и Драги, че ще намалят вливанията, поради лек ръст на инфлацията и уйде коня у ряката. През годините съм виждал и 500-600 пипа за седмица след такива фундаментални промени.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Пабло, за късите те питам от друга гледна точка.
Казваш, че на 1.17 фалираш. Не мислиш ли , 400 пипа до фалита е много зле, при положение (ако късите са ), че средната ти на късите е над 400 пипа надолу или да кажем условно под 1.09.
Доста контрапродуктивно е да се вкопчиш в посока и да седиш до фалит. А явно пазара иска да качва. И аз самия вчера дадох много неприятен стоп, но какво да се прави , проби си нивото и трябваше да приема грешката.
Това, че средната ми е под 1.09 как го прецени???
Определено е много по високо и смятам тепърва да товаря големи обеми.
п.п. Надявам се Админа да вземе някакви мерки спрямо хеитара mck
Не приемам за нормално mck да ми натрапва ограниченото си мислене в рамките на 3-5 минути за нормално!!!
kypa (29-06-2017)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
kypa (29-06-2017)