Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
kartalov (28-06-2017), звездоброец (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
Аз пък изкарах 12 пипа от късо... за повече не посмях да стоя, че вчера 200 нагоре, днес може и 2000...и май ще се огледам за нещо нагоре да закача...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
Извинявай, че не мисля в рамите на 3-5 минути.
Верно, че ако имах толкова ограничено мислене и добивах информация само от последните 1-2 поста думите ми биха звучали не логично
Но аз имам по широк и задълбочен поглед върху търговията.
Между другото тази сутрин дадох сигнал да се пускат къси и посочих моя вход 1.1360.
п.п. Това беше преди 2-3 часа и ти вероятно си го забравил вече![]()
kypa (29-06-2017)
О, ето на това вече викам аз хейтИзвинявай, че не мисля в рамите на 3-5 минути.
Верно, че ако имах толкова ограничено мислене и добивах информация само от последните 1-2 поста думите ми биха звучали не логично
Между другото тази сутрин дадох сигнал да се пускат къси и посочих моя вход 1.1360.
п.п. Това беше преди 2-3 часа и ти вероятно си го забравил вече![]()
Вече си на правилната следа
Ама нали си авджия... те кучетата вършат тази работа за теб, може би заради това ти отне около час
И да, чистенето на стопове става в рамките на 3-5 минути
kypa (29-06-2017)
От какви нива ти бяха късите?..................................... ..........Извинявай, че не мисля в рамите на 3-5 минути.
п.п. Това беше преди 2-3 часа и ти вероятно си го забравил вече
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
kypa (29-06-2017)
Прощавай БугиАма и на Луната да отидеш, дневен кендъл за мен не е бързо, и е слабо вероятно някой да ми промени нагласите за бързи чистеници на стопари.
звездоброец (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
Пабло, за късите те питам от друга гледна точка.
Казваш, че на 1.17 фалираш. Не мислиш ли , 400 пипа до фалита е много зле, при положение (ако късите са ), че средната ти на късите е над 400 пипа надолу или да кажем условно под 1.09.
Доста контрапродуктивно е да се вкопчиш в посока и да седиш до фалит. А явно пазара иска да качва. И аз самия вчера дадох много неприятен стоп, но какво да се прави , проби си нивото и трябваше да приема грешката.
Как сте агънца???
babaMETZA (28-06-2017), звездоброец (28-06-2017), REDA (28-06-2017), kypa (29-06-2017)
е-Президенте, язе лично, в такива ситуасиони процедиргам така, локиране, чакане на ФОКМ/Пейроли с празна свещ и след това дебна да освобождавам, според зависи на къде ще тръгнат, нагоре ли - пь после да си вземат и надолето лиПабло, за късите те питам от друга гледна точка.
Казваш, че на 1.17 фалираш. Не мислиш ли , 400 пипа до фалита е много зле, при положение (ако късите са ), че средната ти на късите е над 400 пипа надолу или да кажем условно под 1.09.
Доста контрапродуктивно е да се вкопчиш в посока и да седиш до фалит. А явно пазара иска да качва. И аз самия вчера дадох много неприятен стоп, но какво да се прави , проби си нивото и трябваше да приема грешката.
kypa (29-06-2017)
Днес следобеда в 16:30 има групово словоблудстване на 4 шефчета на централни банки, начело с драги.
Дотогава, а и след това всичко е възможно.
Кой знае каква глупост ще изтърсят, дето вчера са я пуснали по терлици на който трябва.
----------
За какво се обременяваш с локове, позиции.
Приемай си грешката и толкова.
Локове може, ако гониш отчет за пред одиторите и да затваряш частнично, да няма големи минуси.
Как сте агънца???
звездоброец (28-06-2017), REDA (28-06-2017), birimiri (28-06-2017), kypa (29-06-2017)