Фундамент:
В ЕЗ банките са ужасно зле за Гърция да не говорим изобщо никакъв потенциал няма в еврото
Техника:
Преди голямо и очаквано движение винаги има бързо движение в обратната посока за събиране на стопове!!!
п.п. Всичко е по план но аз съм подготвен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По дефиниция "бързо" означава от 11 сутринта вторник, до края на седмицата ли? Не ми отговаряй.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
Еврака катери последните 24 часа.... Вчера като тръгна от 11 : 00 не е спряло.... Тва не ми изглежда бързо или на шиш за обиране на стопове...
Фундамента няма да коментирам понеже там съм много бос... не че в техниката много разбирам де ...![]()
![]()
Както и да е ... всеки си има негово разбиране за пазаря, важното е да се пичели... не да се губи![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
kypa (28-06-2017)
Карталов го нямаше един ден на пазара и сега заварва коренно променена хава. Чете разни новини, Драги, Йелън, но пак е в недоумение за това силно евро. Има ли нещо, което трябва да се знае? Ръст до 1.1367 ок, но всеки пипс отгоре идва необосновано.Еврака катери последните 24 часа.... Вчера като тръгна от 11 : 00 не е спряло.... Тва не ми изглежда бързо или на шиш за обиране на стопове...
Фундамента няма да коментирам понеже там съм много бос... не че в техниката много разбирам де ...![]()
![]()
Както и да е ... всеки си има негово разбиране за пазаря, важното е да се пичели... не да се губи
kypa (28-06-2017)
Туй с фалиращите бамки малко не вярвам да може да бъде фундамент за падане на еврото. 2008 на сашковците докато им фалира една от най-големите бамки дойлара бримчи няколко хиляди пипоня нагоре.
И то е логично де - фалира бамката, трябват долари/евра, т.е. има допълнително търсене, федерасти/ецебари не ги дават веднага щот да могат да изнудят правителствата за повече привилегии т.е. предлагането не отговаря веднага на търсенето. Е те туй е пазарен фундамент, не заглавията на новините.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
babaMETZA (28-06-2017)
Абе Фундамент.... Пазара се движи от купувачи и продавачи...търсене и пРЕДлагане
Като има кой да пазари се качва....като продавачите са повече пада... учи се по икономика ...
Демек посоката на движение е напълно възможно да не съвпада с фундамента, понеже някоя Макулятака е решила и пазари....
Така че.....
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
kypa (28-06-2017)
Е те новините не са фундамент. Връзката между фундамент и новини в най-добрия случай е както връзката между туй кой с кого и защо се е прибрал и какво говорят кварталните клюкарки за него/нея.Затуй и дописах там втория абзац.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
babaMETZA (28-06-2017)
kypa (28-06-2017)
Фундамент е, но фокусът е върху желанието за спасяването им.
Дизела продава еврата, а според някои е обратен индикатор.
Инвестиционните банки промениха прогнозите си за 1.18 при евро/долар, вярно, малко под предходната дизелова мантра от 1.23...само не знам защо я изостави.
kypa (28-06-2017)