Според мен засега трябва да се изчака с късото , особено днес при тези новини , които предстоят . Напълно възможно е според мен
да тества 1.14 и да направи пробив , около тези нива ще се оглеждам за добавка към късото ми
Според мен засега трябва да се изчака с късото , особено днес при тези новини , които предстоят . Напълно възможно е според мен
да тества 1.14 и да направи пробив , около тези нива ще се оглеждам за добавка към късото ми
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
Деси, не се цепи от колектива.. само ти си на дълго..................................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
danitrader (28-06-2017), kypa (28-06-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
Сутрешната ерекция на еврото май почна да свършва, ама след таз вчерашната целодневната язе нямам кой знай какво желание за късо даже и на евройеничката.
Петролеца май тръгна нанадоле.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (28-06-2017)
Чичо Кольо, каза че има вафли за мечетата на 1,1400 ==> 1,1414 ==> 1,14444
Давай ЕВРО !!! СЕЧ като за последно![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Язе на озито съм настръхнал![]()
Накокошинил съм му се за 77777
kypa (28-06-2017)
Туй 1.14 - 1.444444444444444444 преведено в евройеничка ко ще рече - 128 и половина? То май сутринта натам беше тръгнало, ама що спря на средата не е ясно. То сега пак поглежда нанагоре де.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз колец ще захапя след 1.17-1.20 та той не ми е проблем на този етап.
Гответе се за голямо суркане много ама много скоро
п.п. Сега примамваме биковете после ще е страшно![]()
Пабльо... почваш да звучиш като Дизела![]()
Прекалено сигурен си в позицията си ... а аргументи ???
Техника ???? Фундамент ? Или просто така трябва да е, понеже си си наумил![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
kypa (28-06-2017)