нямаше ме няколко часа и съм изпуснал ралито от 1,11412 до 1,11475............
нямаше ме няколко часа и съм изпуснал ралито от 1,11412 до 1,11475............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-06-2017)
20 часа му трябваха на еврото да изпълзи едни 20 пипса нагоре. Горкото дали е знаело, че доларът ще го помете точно за 2 минути. Защото сме от Европа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
kypa (22-06-2017)
не съм влязъл, ама викам за тебе Дизеле.. ако ти излезе 1,1085 , да почерпиш.. ако пък не, поне не съм рискувал мои пари..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
Хепи тука ,,,,може да се използва само КАКА 200 как курсо минава над нея.
В таз РЕЙДЖОВИЦА,,,, аааа и това, че БАБА МЕЦА влезна на дълго
пак по това време,,,,,,
Обаче РЕДА беше влезнал на късо в 9:57
щото очакваше,,,,БАБА МЕЦА му взе стинките.(
ако ще гоним 1,1085 още тази вечер, вече трябваше да сме взели 1,1130.. изостава от графика еврака нещо..
kypa (22-06-2017)
Не може да не ви прави впечатление, че от ФЕД непрекъснато хвалят американската икономика. Всекидневно някой се изказва в подобен венцехвален стил. Докато от ЕЦБ или мълчат като риби или редят сълзи и сополи за предстоящия крах на ЕС. Чудно как още съществува европейска валута.
kypa (22-06-2017)
имат основание от ЕЦБ да са притеснени за еврозонатаНе може да не ви прави впечатление, че от ФЕД непрекъснато хвалят американската икономика. Всекидневно някой се изказва в подобен венцехвален стил. Докато от ЕЦБ или мълчат като риби или редят сълзи и сополи за предстоящия крах на ЕС. Чудно как още съществува европейска валута.
затова лихвите са на нула и печатат 60 млрд всеки месец с опция да увеличат печатенето още
пък ФЕД лихвата е 1.25%, намалят баланса си с 2.5 трилиона долара
сам виждаш разликата
еврото загива, пътник е![]()
kypa (22-06-2017)
то това ясно, ама не ще да пада гадината.. цял ден не можем да превземем 1,11405.. какво остава за 1,11401