Е това вече е друго.
Като си си дал дупето под наем ще стоиш ще търпиш и ще те мачкат... Щом така ти е изгодно.
/Не ме разбирай погрешно .Нищо лично./
Понякога хората са притиснати от живота.
Е това вече е друго.
Като си си дал дупето под наем ще стоиш ще търпиш и ще те мачкат... Щом така ти е изгодно.
/Не ме разбирай погрешно .Нищо лично./
Понякога хората са притиснати от живота.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз щях да попитам същото,сега поне има интернет,толкова информация има и пак се лъжат хората,
дори и езика да не знаеш,като идеш в ЦОЛ ,и се обадиш,веднага ти намират преводач и ще ги разпапурат такива,но хората си мълчат защото видиш ли "парите са повече отколкото в БГ." сега защо е по-рядко -като изгърмат трима,четерима и другите ще си помислят дали ще продължават така
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той интернета не е равносилно на вярна и точна информация
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз говоря за преди 7години .Взимах около 18 000-20 000 крони чисти.Храната ,цигарите и бирата бяха евтини.Спомням си че с 100 крони спокойно можеш да си излезеш да пиеш бира с приятели .И то страхотна бира.А тогава нямаше на кой да се жалваш.
Работния ден ми е бил по договор 5 дни в седмицата на 8 часа.Аз работих повече по мое желание ,но събота и неделя никой не ме закачаше.Имах и готини отговорници и често ме пускаха повече време на обедна почивка или пък по често на цигара.Такаче лошите неща се компенсираха с много други хубави.
Абе то хубава работа в случая няма...
Просто ти е отървало ...затваряла си очите и си работила.
а то това в Чехия?
аз мислех ,че е за Германия.
и моя мъж така щеше да "изгори " 2004 в Чехия,едвам си взехме парите и то от тоя в БГ.там им даваше по 1000 крони,другите уж като си тръгнат..... да ама се опита да не ги даде,аз му пращах пари от БГ,да се прибере
----------
не казвам,че е точна информация,но има телефони на такива сдружения ,и те са си към БГ правителството а и към немското и помагат точно на такива хора -излъгани, ако не им дават заплатите,няма значение каква е фирмата
Мога да кажа с ръка на сърцето че имах възможността да работя в няколко фабрики за автомобили и това ми е била най-сладката работа.На всички места работехме само млади хора и наистина ставаше голям купон и по време на работа и след работа.В една от фабриките моя приятелка ходеше с единия ни шеф и нощно време си правехме по-бързо нормата и после отивахме на бар.А на сутринта ни лук яли ни лук мирисали.Хубавото е при чехитд че ако им влезеш под кожата иде докажеш че работиш ,това че в работата са много над теб ,в реалния живот не им пречи да са ти много добри приятели.Младите са готини.
----------
Да аз първите 6 месеца работех с българска фирма .Коректни бяха не съм имала проблеми с тях.После с чешка ,с която бях най-добре.И после с една словашка дето много мръсни номера ни правеше.
Язе не съм ходил да работя по чужбина, ама си мисля, че е най-добре без посредник.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Така е .... ама на чешкия пазар явно е различно ....
С тия Агенции ..... явно възложителя иска непрекъснато бройката да му е запълнена .....
И тва е работата на агенцията ....
Демек на пряко договаряне може и по-лоши условия да ти дадът ....