ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!....![]()
![]()
Кръф и сополис
1.1111111111111111111 /може и 1,11222 и утре 1,11111/
Дизеле пусни дълго, молим ти са![]()
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!....![]()
![]()
Кръф и сополис
1.1111111111111111111 /може и 1,11222 и утре 1,11111/
Дизеле пусни дълго, молим ти са![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (24-05-2017)
babaMETZA (24-05-2017)
Няма дълги днеска....
1.1111 - Единичното на хоризонта
Боцмана РЕДА каза че го привлича
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!! Улазнех късо
От какви нива улезна късо???
Може ли с графика да ни покажеш, че така ми ставт по ясни целите и сигналите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От сабале 10:00-11:00 съм къс от 1,1180.... Сигнала е провалено двойно дъно на м5... което прерастна в рейндж и в последствие решиха все пак да го побутат малко нагоре....
Абе кашотина/рейндж .... то като не тръгна с РЯЗ нагоре.... значи надоле требе да е![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
КинО (24-05-2017)
То аз на няколко пъти флизах ..... и щипвах по 6-8 пипа ..... ма основно чакам вчерашните къси .....
Бабо Мецо, ти ток от ЕРПтата ли зимаш или от свободния пазар .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От частен ТРАФ - промишлен ток 36 ст с ДДС ... тоя ми дере кожуха като..... Ама трафа е до мен и напрежението даже е височко - 240 В![]()
![]()
![]()
Не ща да си правя мой траф , щот нямам място, нямам и пари за инвестиране пък и потреблението не е чак толкова голямо че да си заслужава цялата разправия![]()
Проверил съм и са идвали търговци на ток при мене - за момента нямам желание да се занимавамКолко даваш Кв/часа ??? 17-19-21 стинки ? или със рутер и споРЕД часовия пояс ?
![]()
Spekulanta (24-05-2017), КинО (24-05-2017)
Че са ни пратили оферат ..... по-ниска цената .... 0.085000 ..... ма се появява Такса .... за Обществото ....От частен ТРАФ - промишлен ток 36 ст с ДДС ... тоя ми дере кожуха като..... Ама трафа е до мен и напрежението даже е височко - 240 В![]()
![]()
![]()
Не ща да си правя мой траф , щот нямам място, нямам и пари за инвестиране пък и потреблението не е чак толкова голямо че да си заслужава цялата разправия![]()
Проверил съм и са идвали търговци на ток при мене - за момента нямам желание да се занимавамКолко даваш Кв/часа ??? 17-19-21 стинки ? или със рутер и споРЕД часовия пояс ?
Та сумарно 6-7 % идва далаверата .....
Да пийнем по едно преди ФОМК, денят край няма.....
Ако раздрусат пазара, минавам на ръчка!!!!
Ще ги хващам от въздуха!!!!!
КинО (24-05-2017)
1.1166 бай лимит 2 пъти ми избяга от сутринта до сега(1.1169)
Оставям го!!!!!![]()