Абс, не се коси, тъй било писано... понякога някои активи нямат стойност за техния притежател за съжаление и не са му необходими, било писано станало
Абс, не се коси, тъй било писано... понякога някои активи нямат стойност за техния притежател за съжаление и не са му необходими, било писано станало
Trust Me, I'm an "Engineer"
Абса, ти май затваря некви около 500 ....
Ма беше ги взел на около 200 ....
Кешови ....
Ся загледах ..... май преди пика до 1000+ края на 2013
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А не се кося, но е факт.
Даже вече пишех тука във форума и си дискутирахме с бачо и фицката.
----------
И такива имах, но си бяха вече търговия. ..........................................
Мисля на 660 затварях най-високо.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (23-05-2017)
За съжаление... и аз имам такива продажби
ама няма ккак да сме все печаливши....
Trust Me, I'm an "Engineer"
Как сте агънца???
КинО (23-05-2017)
)
) ..... Колкото Напук да ти направи
))
Е след първия хай .... върна до над 100 .....
Така че .... да гледаме ..... ше видим)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много хора взеха по някой койн и си го стискат ей така като юбилейни монетки, дето имат стойност, но никога не се продават.
А цената върви нагоре с ниска ликвидност.
Много интересна историческа ситуация, наблюдавана през вековете.
И 100к $ за койнче да стане, няма да е по-различно от сега. Ще седим след 5-6 години по карибските острови и ще си викаме, ей тоя койн пред очите ни порастна от 30 до 100к![]()
Как сте агънца???
REDA (23-05-2017), КинО (23-05-2017), toranagasan (23-05-2017)
Черните пазари си искат анонимността. Швейцарския франк вече, не е това, което беше. Тук е сигурно, бързо и удобно. Всичко през компа.
Спомням си, че 1000$ и там почна да затваряш.![]()
Absfresh (23-05-2017)
еееми то почти всички бяха изненадани аз за вдигането на първата цена бях сигурна ама за третото доизригване си ме изненада
Как сте агънца???
Skp (23-05-2017)