По Нова казаха, че Макрон печели.. да видим колко ще е Гап-а............
По Нова казаха, че Макрон печели.. да видим колко ще е Гап-а............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
не знам - колегите да казват - и аз не ги следя - добре, че е форума![]()
Безплатен обяд няма!
колега, ти уби всичко детско в мен.. хич няма и да чакам отварянето на пазаря тогава..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Bankia (07-05-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bankia (07-05-2017), звездоброец (07-05-2017)
REDA (07-05-2017), nikolay_diankov_1982 (07-05-2017)
не не, 1,26 както го рисуваш едва ли ще го видим скоро
по скоро за надоле ще го карат
Trust Me, I'm an "Engineer"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (07-05-2017), toranagasan (07-05-2017)
изядохме и изпихме всичко що има , време е за малко работа и спорт ..,
lyubo (07-05-2017)
мда...веч има котировки на преДмаркета и гаповете се очертава отново да са зверски
Trust Me, I'm an "Engineer"