еПайментс на Инста не е ли към уЙеб Мони?
Без камера или андроиЦки тилихон не става. Или трябва да се купи, или на заем. Ку е на заем - после се сменя парола. И туй то.
еПайментс на Инста не е ли към уЙеб Мони?
Без камера или андроиЦки тилихон не става. Или трябва да се купи, или на заем. Ку е на заем - после се сменя парола. И туй то.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (17-07-2017)
Какви мерки за сигурност? Дали ще е сигурно за моята сметка да влизам в нея от чужд телефон, таблет или лаптоп?
Ок. Верификацията ще мине, но каква ми е гаранцията, че после някой няма да ми има данните за логване?
Имам достатъчно опит с компютрите и не случайно не ползвам камера.,ти да не си се уплашил от поданиците,че ни следят от камерите на лаптопите ????
хич не ми дреме кой ще ме следи и тем подобни,те следят кой им трябва........мен за какво да ме следят???за някакви си дребни суми!!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (17-07-2017)
Ми загуби си го. Нямаш и грам опит компютрите. Поради липсата на пари.
Ако искаха, да ти използват данните, вече ги имат. Не го знаеш. Поради липсата на знания/ логика.
Не си изгуби времето, а взе бонус. Това ти беше, и целта.
Та така, Молив. Глупостите ти не минават.![]()
Те няма откъде да знаят, че ти нямаш камера и това се превръща един вид заплаха за теб.Какви мерки за сигурност? Дали ще е сигурно за моята сметка да влизам в нея от чужд телефон, таблет или лаптоп?
Ок. Верификацията ще мине, но каква ми е гаранцията, че после някой няма да ми има данните за логване?
Имам достатъчно опит с компютрите и не случайно не ползвам камера.
Разбираме те напълно,но ти явно не искаш да разбереш,че това е за твоя сигурност.....ако някой е направил измама с твоята Л.К,много ясно,че ще има и възможност да прати сканирани копие за и така всичко е ок. , ,но всъщност ти не си правил да кажем сметка там ..,затова хората искат да те видят,аджеба ти ли си или не си..... !!! Просто и логично![]()
kypa (17-07-2017)
Познавам човек, който следеше жена си чрез камерата и микрофона на телефона. Всяка нейна стъпка и дума му беше ясна. Просто си беше купил
нужната програмка и я беше инсталирал на телефона на жена си. И това беше преди близо 3 години, а оттогава техниката и софтуера към нея напреднаха
още повече.
Дори да оставим тези неща. Защо трябва да се верифицирам отново? Аз съм проверен клиент години наред.
Правя им добър оборот и коректно си спазвам правилата. Мразя когато условията се променят. Това е една от причините
да съм сменил над 15-ина брокера през годините. Подписваш договор при едни правила и си ок с тях. Мине време и почват да
ги променят. На секундата им казвам баста. Такъв човек съм и затова имам два развода зад гърба си.
kypa (17-07-2017)
Еми кажи им и сега чао и точка....какъв е проблема??? Или директно в банк.сметка....начини много,кво се жалват,не ти изнася да дадеш 10 лв.за камера,казваш им адиос и толкоз,....Познавам човек, който следеше жена си чрез камерата и микрофона на телефона. Всяка нейна стъпка и дума му беше ясна. Просто си беше купил
нужната програмка и я беше инсталирал на телефона на жена си. И това беше преди близо 3 години, а оттогава техниката и софтуера към нея напреднаха
още повече.
Дори да оставим тези неща. Защо трябва да се верифицирам отново? Аз съм проверен клиент години наред.
Правя им добър оборот и коректно си спазвам правилата. Мразя когато условията се променят. Това е една от причините
да съм сменил над 15-ина брокера през годините. Подписваш договор при едни правила и си ок с тях. Мине време и почват да
ги променят. На секундата им казвам баста. Такъв човек съм и затова имам два развода зад гърба си.
п.п да взема да ти подаря една камера ,прати си адреса и ще ти подаря.щом те е жал за 10 кинта
kypa (17-07-2017)
Те Нетелера ако са го въвели туй нещо най-вероятно е въпрос на време и другите онЛайн портофели (включително уЙеб Мони) да го въведат и те.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Явно натам отиват нещата. И ти ли ще ми говориш за пари и камери? Нали ти обясних, че не е в това проблема.Еми кажи им и сега чао и точка....какъв е проблема??? Или директно в банк.сметка....начини много,кво се жалват,не ти изнася да дадеш 10 лв.за камера,казваш им адиос и толкоз,....
п.п да взема да ти подаря една камера ,прати си адреса и ще ти подаря.щом те е жал за 10 кинта
В съседната стая има лаптоп и мога да го ползвам, ако е толкова зор.
Повтарям въпроса - Защо е нужно подобна верификация за проверен клиент? И какво точно трябва да се направи?
Да застана пред камерата и да си размахвам личната карта и да викам на английски, че е моя ли?
Ами тази лична карта е на повече от 5 години и мога да ти кажа, че аз изобщо не си приличам със снимката там.
Първо по принцип не съм фотогеничен и второ вече съм на възраст когато рязко човек се променя. Не е приятно, но
няма вечна младост за жалост.
kypa (17-07-2017)