Аз пък искам да дойдат група истински българи в политиката и да ходим да гласуваме без да трябва някой да ни плаща или да ни плаши с алтернативата.
И да се вдигне държавицата откъм икономика и социална политика (за българите) и да вървим напред.
Аз пък искам да дойдат група истински българи в политиката и да ходим да гласуваме без да трябва някой да ни плаща или да ни плаши с алтернативата.
И да се вдигне държавицата откъм икономика и социална политика (за българите) и да вървим напред.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И аз искам! И съм сигурен, че повечето хора това го искат. Ама откъде такива българи да дойдат. Като явно вече такива не същуствуват. Всеки идва в политиката само да реши финансовите проблеми за себе си и за семейството си...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз май вече загубих надежда. Вече имаме едно поколение израснало в чужбина. Може би на тях трябва да се надяваме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те на тях толкоз им пука за държавицата, че цяло поколение не са се прибирали тука. По-скоро точно на тях не трябва да разчитаме.
Не хранете илюзии.......всичко е кръгове на интереси..........понякога едни кръгове на интереси се сменят с други кръгове на интереси.......тва е съвременната форма на демокрация по цял свет........а свободата на словото е заменена от медийната индустрия..........и както всяка индустрия, така и медиината работи за политическата олигархия................................ ...
А пък някой ако тръгне да работи срещу системата я флашка ще изскочи отнякъде, я ЗиЛ ще го блъсне, я нещо друго от тоз род.
Напоследък тия неща се случват, не защото се работи срещу системата, а за някой друг играч.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Те само флашките се случват измежду играчите. Ако се подкарат вътресистемно със ЗиЛовете ще е много добре, ама не искат.