Така и трябва да бъде, защото преди това здравни права се възстановяваха,като си платиш осигуровките три месеца назад.
И кой ще плаща осигуровки регулярно при условие, че като му дотрябва лечение, само срещу три вноски ще стане редовен ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А...Ако не е тайна...
Какво " лечение" получаваш,срещу изряден платец...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами получаваш точно толкова, колкото си платил . . .
Когато ми се наложи да ползвам лечение, имах здравна застраховка или осигуровка, за която всеки
месец работодателя плащаше сериозна сума, и това, което получих за нея си струваше. За да се оправят нещата
в здравеопазването, според мен всеки трябва да има индивидуална партида и да го лекуват съобразно натрупаните
средства в нея. Ако там няма - плаща кеш. Иначе здравеопазването ще фалира и няма да има за никого.
Me4oBikov (31-03-2017)
За здравна застраховка,съм абсолютно съгласен...Ами получаваш точно толкова, колкото си платил . . .
Когато ми се наложи да ползвам лечение, имах здравна застраховка или осигуровка, за която всеки
месец работодателя плащаше сериозна сума, и това, което получих за нея си струваше. За да се оправят нещата
в здравеопазването, според мен всеки трябва да има индивидуална партида и да го лекуват съобразно натрупаните
средства в нея. Ако там няма - плаща кеш. Иначе здравеопазването ще фалира и няма да има за никого.
И,аз си плащам такава,също солидна.....Но,виж..Здравната осигуровка,ми е мижи,да те лажем ...
![]()
Бе то не е само приходната част .... в момента всички лечебни заведенияАми получаваш точно толкова, колкото си платил . . .
се борят да измислят Колкото се може повече деййствия на един болен ....
Та да тОчнат повече от КАСАТА![]()
Аз лично нищо не получавам от здравната осигуровка, освен някое направление за специалист, ако реша да губя половин ден да ходя до джипито вместо да платя 50лв преглед
Също интересно да ви кажа счупен крак , ако не е наложителна операция не се води спешен случай и ако не отидете там където има договор джипито си плащате и прегледа и рентгена, скъсани кръстни връзки на коляно също - туй от личен опит.
А здравната застраховка, която имам и ес годишна вноска май 160-180лв беше ми изплати всички разходи.
И за да няма толкова си плащам месечно внасям осигуровки на доста голяма сума, което е в пъти повече от това, което плащам за здравна осигуровка
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
КинО (31-03-2017)
Тя сумата е вариативна, според пакета .... аз със базов пакет само очилата дето ми покриват са за 150 леваАз лично нищо не получавам от здравната осигуровка, освен някое направление за специалист, ако реша да губя половин ден да ходя до джипито вместо да платя 50лв преглед
Също интересно да ви кажа счупен крак , ако не е наложителна операция не се води спешен случай и ако не отидете там където има договор джипито си плащате и прегледа и рентгена, скъсани кръстни връзки на коляно също - туй от личен опит.
А здравната застраховка, която имам и ес годишна вноска май 160-180лв беше ми изплати всички разходи.
И за да няма толкова си плащам месечно внасям осигуровки на доста голяма сума, което е в пъти повече от това, което плащам за здравна осигуровка
Болничната помощ отделно .... лекарства и други ..... дето се вика само от Потребителската такса и чакането при ДжиПи-то се избива)
)
Дразни ме тоя лаф какво искате за 16 лв вноска, ама това е вноската за безработен, работещия с ниските заплати внася барабар с работодателя 50-70лв месечно, а за средните и високите заплати да не говорим.
Само точат тия и нищо насреща като здравеопазване
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не мисля, че три месечни вноски са достатъчни, за да си здравноосигурен.
Поне 3 години назада връщат при проверка.