Е поизчерпа се вече някъде над 10 години е на екран все пак... пакети в началото залагаше на гостите си сега в България колко толкова известни хора има ... той за всяка вечер по един човек като гост.
Е поизчерпа се вече някъде над 10 години е на екран все пак... пакети в началото залагаше на гостите си сега в България колко толкова известни хора има ... той за всяка вечер по един човек като гост.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз последните година - 2 .... хич не го гледам ....
Некси все ми е дежА вЮ .....
А и позата на лошия .... не ме кефи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То...."известните" ,немат свършванка....
Само,че ходят в рейтингови предавания...
Аз пък телевизор нямам от години. И много добре се чувствам тъй.
От референдума бат Славчовия мисля още политически дивиденти могат да се извлекат. Редно е да продължат да го дъвчат следващите месеци. Без реален референдум де, особено по важните въпроси. То ясно вече.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Нали измисли нови концепции , залагаше на разни състезания бяха интересни преди било то танцувай с балета , за песни . Няма как да не се изчерпа , но е нелогично на единият ден да го свалиш ,защото пропагандира идеите си и използва ефира. Да се организира протест и все едно нищо не се е случило
ама той винаги си държи на идеятаНали измисли нови концепции , залагаше на разни състезания бяха интересни преди било то танцувай с балета , за песни . Няма как да не се изчерпа , но е нелогично на единият ден да го свалиш ,защото пропагандира идеите си и използва ефира. Да се организира протест и все едно нищо не се е случило
и вярва в нея което е важно
та той ли не знае как се върви срещу силата
ти каза че си 88 Деси ами дано всичко е така както го мислиш![]()
Помнят сърбите помнят
.......
Няма прошка: Сърбин помля с юмруци англичанин, който се фукал, че бомбардирал Белград през 1999 г.
Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/svyat/nyama-pros...ews500952.html
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Браво на сърбина.
А наште предатели тука паметник им вдигнаха задето бомбардираха София през ВСВ.
Сърбия сякаш твърде много взеха да я споменават напоследък в туй отношение обаче, и от двете страни на пропагандата. Дано не гласят нещо пак.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Напъват яко да я дръпнат и руснаците и ЕС, а тия сега саво седят на два стора и черпят блага, ще видим как ще се развият нещата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
А и в историята толкова много лъжи има. Бях чела в някаква книга че сърбите били ни предавали хайдутите като прескачали в сръбско и то няколко пъти