Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това снощи го коментира един юрист и каза,че си е направо за ареста и оттам по бързата процедура.за такова деяние закона предвиждал от 3-6 години,но Цацаров СПИ !!!!!!!!!
КАКВИТО И ДА СА ,НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГИ СПИРА.
ама как един път не ми се случи на мен-така да видя на границата,ще го направя ..........,но те си избират стари хора.
така ме хвана жал за женицата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Golqmata Igra (25-03-2017)
Те и организаторите на "изборния туризъм" са за затвора - това е почти директно плащане за гласуване.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
аз на този клип едно не разбрах,защо все пак са пуснати турците....... има и един преминал автобус а леки коли са си минавали и след 5 часа пак ги е чакал друг автобус?това снощи го коментира един юрист и каза,че си е направо за ареста и оттам по бързата процедура.за такова деяние закона предвиждал от 3-6 години,но Цацаров СПИ !!!!!!!!!
КАКВИТО И ДА СА ,НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГИ СПИРА.
ама как един път не ми се случи на мен-така да видя на границата,ще го направя ..........,но те си избират стари хора.
така ме хвана жал за женицата![]()
тук не става въпрос какви са-имат ли редовни документи -ДА.имат ли право да влезнат в България-ДА.
оставяме настрана изборите.както казах и аз съм против това,
но този там политик,ще спира на границата-от къде на къде?Кои му дава право? напротив той е извършил поне две престъпления по -смисъла на закона
1.като кандидат той няма право да участва в такъв вид протест
ръси обиди и заплахи и то записани и с доказателство.
не искам да споря но за жалост да имат право да гласуват и някои злоупотребяват доста като им купуват гласовете и ги превозват,ДА нарушил е законите и тн. но в случая подкрепям това да не бъдат допускани до урните.не по-този начин но е пак някакво дейсвие,може следващия път да се замислят дали да се продават......тук не става въпрос какви са-имат ли редовни документи -ДА.имат ли право да влезнат в България-ДА.
оставяме настрана изборите.както казах и аз съм против това,
но този там политик,ще спира на границата-от къде на къде?Кои му дава право? напротив той е извършил поне две престъпления по -смисъла на закона
1.като кандидат той няма право да участва в такъв вид протест
ръси обиди и заплахи и то записани и с доказателство.
borkooo_pz (25-03-2017)
а ,защо като е мъж........не отиде при някой по-млад?
а мъжът си избира беззащитни баби
тук съм съгласен. на жена не се посяга........
въобще не трябва да има подобни ситуации и за това виновен е на първо място този който ги праща и им плаща да идват да гласуват както и тези които го допускат
----------
във въпросния клип има статистика накрая колко са за- против гласуването от ..........
леко и издърпва чантата а тя си говори бабето доста............ да не преувеличаваме
Ситуацията малко "хвани единия, удари другия". Нито "туристите" трябва да са там, нито организаторите на тез дето искат да ги спират.
Това с "изборния туризъм" не е правилно обаче, тия българи там дето се опитват да го спрат (макар и де факто само обслужващи политически интерес) заслужават единствено уважение.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
vladiii (25-03-2017)
абсолютно..........................Ситуацията малко "хвани единия, удари другия". Нито "туристите" трябва да са там, нито организаторите на тез дето искат да ги спират.
Това с "изборния туризъм" не е правилно обаче, тия българи там дето се опитват да го спрат (макар и де факто само обслужващи политически интерес) заслужават единствено уважение......................................