Има всякакви конспиративни теории по въпроса, но едва ли някогааз сега гледам едно клипче за 11–ти септември
и все повече започвам да вярвам че те сами са си го направели
https://www.youtube.com/watch?v=ni66icXAnD4
истината ще излезе наяве. Жалко за загиналите хора.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е те туй клипче по-скоро:
Последните 5 секунди.
Самоледа без крила.![]()
И нещо не успява както оня в Търговското Център да мине през цялата сграда, нищо че уж същия размер.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
petar80 (19-03-2017)
ами аз незнам да са много
това което виждам на това вярвам как колоните и то всичките
ще срязани по определен ъгъл
аз също съм участвал при събаряне на сгради айде да го кажа къщи
знаеш ли колко камиона се изхвърлят нямаш си на идея
ей тука е обяснено най добре но трябва да се чете![]()
Разследването за инсайдерска търговия също интересни работи показва.
Майлайзийския самолед кът смъкнаха пък имаше много здраво движение на Златю, по тиливизура основния импулс даже го обясняваха със самоледа.![]()
точно за 11 септември са много загиналите,не че съм бил там но стана ясно след това.ами аз незнам да са много
това което виждам на това вярвам как колоните и то всичките
ще срязани по определен ъгъл
аз също съм участвал при събаряне на сгради айде да го кажа къщи
знаеш ли колко камиона се изхвърлят нямаш си на идея
ей тука е обяснено най добре но трябва да се чете
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
имаш предвид в самата сграда ли че не е имало хора,не разбрах. Не помня точния брой на жертвите но не са никак малко не беше и толкова отдавна затова се и помни как ги събориха колко плочи има на мястото и тн.
Те много, ама като броят и по 50-100 човека на самолед. Включително оня "самолед" от клиповете дет пуснах по-надоле.Т.е. бройката със сигурност не е такава.
![]()
Те си паднаха сами, сградите. Изолацията на фермите не е издържала
, на огъня. Само мюсюлмани са отсъствали този ден от работа.![]()