Никакво четене, та да ми се вдигне диоптера или да се набръчкам от много взиране
Никакво четене, та да ми се вдигне диоптера или да се набръчкам от много взиране
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (07-04-2017)
Спомням си за един случай. На едно място един питаше къде да инвестира 30 хил. лева.
Получи всякакви отговори. Сериозни и бъзици. Най-точния обаче беше, че човек който
тръгва да пита по форумите какво да прави с подобна сума значи не ги заслужава и ще ги загуби
при всички положения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
какво те кара да мислиш такаСпомням си за един случай. На едно място един питаше къде да инвестира 30 хил. лева.
Получи всякакви отговори. Сериозни и бъзици. Най-точния обаче беше, че човек който
тръгва да пита по форумите какво да прави с подобна сума значи не ги заслужава и ще ги загуби
при всички положения.
това че по форумите няма сериозни трейдъри ли
знаеш ли по някога от форумите има много полза но стига човек да е отворен за
глобално мислене ако е с предразъдаци като теб няма как да стане![]()
kypa (07-04-2017)
Сериозни трайдери по форумите има, ама те не питат къде да инвестират 10 или 30 килолева, ами за разни други работи си говорят предимно.
А тез дето задават въпроси от тоз род са друга категория хора, не твърде сериозни трайдери.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Този ясно, че не е сериозен трейдър. Даже и най-вероятно, не е трейдър. Пита как да инвестира парите. Нормално, за равнището на финансовата култура в България.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тука отдавна стана така , че хората я пишат за бонус , я да си правят вятър . Темите от които можеше да учиш се наспамиха и нормално авторите да се откажат.
kypa (07-04-2017)
ами да ги даде на нас бре
ние ще го ориентираме
кой бяга от инвестиция щом има желание
само трябва да разбере че може да ги вижда за последно![]()
много от българите нямат финансова култура наистина .аз имам трима познати които имат доста пари по банките ,бачкат тук като луди/имат и те фирми/и ми викат"сега ще си купя къща в България и друго не ми трябва!!!!!!!!!!!!!!!!!Пита как да инвестира парите. Нормално, за равнището на финансовата култура в България
да ама тея готови пари бързо заминават ,и после ..........
и дори като им споделям моите следващи намерения,ми викат че съм луда.и аз вече се отказах да казвам каквото и да било.
а и ги гледам тея моите тук,дойдоха без пукната пара ,в България с един билюк дългове ,и как се видяха с малко пари веднага кола купуват!!!!!!!!!!!!!!!!!,като се приберат да ги видят с нова кола-това е масово при нас българите
-"вище та се почудете"![]()
оооо трудно можеш да накараш някоймного от българите нямат финансова култура наистина .аз имам трима познати които имат доста пари по банките ,бачкат тук като луди/имат и те фирми/и ми викат"сега ще си купя къща в България и друго не ми трябва!!!!!!!!!!!!!!!!!
да ама тея готови пари бързо заминават ,и после ..........
и дори като им споделям моите следващи намерения,ми викат че съм луда.и аз вече се отказах да казвам каквото и да било.
да инвестира в нещо което не познава дори да ти е познат
особенно в българия![]()
kypa (07-04-2017)
Споделянето в публично пространство каквото е форума е въпрос на лично виждане на всеки.
Хора със сходни интереси, когато някой му се пише за търговия си пише, когато на човек му се разтоварва си разтоварва.
Някак имаш прекалено големи очаквания към непознати, пък и човек не може ежеминутно само ценни мисли да трака на клавиатурата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (07-04-2017)