Косатките чакаме макулите да изядат цацата на едното ниво и след туй гоним макулите до другото.
Косатките чакаме макулите да изядат цацата на едното ниво и след туй гоним макулите до другото.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Прав си. Но тук говорим каква е опашката от теглещи пари от бонус сметки.
Едва ли там чакат големи акули.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
по последни данни инстата има 3 000 000 клиенти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-04-2017)
То зависи и как ги броят тез клиенти, щот ако е брой реални сметки само аз съм десетина клиента сигурно.
Дано наистина да имат 3 000 000 де, че и повече. Заслужават си ги.
при население 7 милиарда на земята има за какво още да се борят![]()
kypa (07-04-2017)
Моят съвет е изобщо да не се дискутират подобни схеми, тъй като са неприложими в реалността.Не грешиш има се предвид точно това което Минкив каза май е време привилидж да потвърди
Няма компания, която да даде 250% бонус върху 10 000 валутни единици и да няма стриктни условия.
Първо, този бонус е валиден само за нови клиенти след успешна идентификация на сметка от 2-ро ниво.
Второ, бонусът е валиден при депозиране на малки суми и се определя строго индивидуално, по критерии, определени от брокера.
Трето, печалбата от този бонус може да се тегли, но условията са повече от стриктни! Сметката е с кредитно рамо от 1:200, нивото на марджин кол е 200%, а на стопаут е 100%.
Четвърто, политиката на компанията към подобни бонуси не е да насърчава клиентите да се възползват от тях, а напротив, съветва да се изграждат системи за търговия и стратегии, базирани върху сумата на депозита. А при искане за теглене, първо трейдърът трябва да се свърже с компанията, която след проверка на сметката, може да разреши такова теглене. А формулата е базирана на идеята за дългосрочна търговия с почти минимален риск.
Пето, ако печалбата надвиши депозита, компанията има пълното право да премахне бонуса.
Струва си първо да се четат условията, а едва след това да се мисли колко и как ще се депозира!
kypa (12-03-2017)
Евала. Това е казано на място мнение. Аз споделих подобни виждания.Моят съвет е изобщо да не се дискутират подобни схеми, тъй като са неприложими в реалността.
Няма компания, която да даде 250% бонус върху 10 000 валутни единици и да няма стриктни условия.
Първо, този бонус е валиден само за нови клиенти след успешна идентификация на сметка от 2-ро ниво.
Второ, бонусът е валиден при депозиране на малки суми и се определя строго индивидуално, по критерии, определени от брокера.
Трето, печалбата от този бонус може да се тегли, но условията са повече от стриктни! Сметката е с кредитно рамо от 1:200, нивото на марджин кол е 200%, а на стопаут е 100%.
Четвърто, политиката на компанията към подобни бонуси не е да насърчава клиентите да се възползват от тях, а напротив, съветва да се изграждат системи за търговия и стратегии, базирани върху сумата на депозита. А при искане за теглене, първо трейдърът трябва да се свърже с компанията, която след проверка на сметката, може да разреши такова теглене. А формулата е базирана на идеята за дългосрочна търговия с почти минимален риск.
Пето, ако печалбата надвиши депозита, компанията има пълното право да премахне бонуса.
Струва си първо да се четат условията, а едва след това да се мисли колко и как ще се депозира!
10 бона си е идеална сума за търговия. Бонуси се дават на хора с малки сметки,
за да им се помогне да са конкурентни на тези с десетте бона.
kypa (07-04-2017)
То малко под въпрос дали човека трябва да ги депозира тез 10 000, по-скоро 500-1000 да тури, да вземе и малко бонбонукс на тях (може и да не е 250%), пък ако от там живот и здраве станат 10 000 тогаз вече да търси къде да ги депозира.
за всеки бонус който дава инстата има написани ясни правила и условия за усвояването му
затова първо се чете после се ползва бонуса за да няма реване че били мушеници![]()
kypa (07-04-2017)
При 10 000 валутни единици депозит аз смисъл да се взема бонус не виждам.
Бонусите са насочени предимно към "по-ниския" клас трейдъри, т.е. онези, които депозират по-малки суми. Те са и тези, при които има най-голямата вероятност за загуба. Бонусите просто забавят процеса...
За 10 000 валутни единици депозит обикновено хората отварят толкова ордери, с такъв обем, които да са достатъчни да поддържат сметката активна и да си прибират годишната лихва, без да предприемат сериозен риск. Към момента май е 5% / година и се кредитира в началото на всеки месец. А на банките трябва да се плаща, за да си съхраняваш парите при тях.
Относно бонусите, аз съм твърдо против тях! По-голямата част от трейдърите не се фокусират върху реалната търговия, а върху условията на бонуса и търгуването на определен обем, което значително повишава риска. Аз съм се справял със сравнително поносими условия към такива бонуси в рамките на 2-3 седмици със значително висок риск на търговия, има трейдъри, които реализират този обем за 1-3 дни, с малки суми ( обикновено под 500 валутни единици ). Това за мен това си е чист хазарт!
На валутните пазари би трябвало да се гледа с друго око, като начин за инвестиция, а не като игрална зала...
То реването точно от такива недисциплинирани мързеливци идва. Поне в 90% от случаите. В останалите 10% реално има от какво да се оплачеш. Говоря по-мащабно, не само за форекса. Помислете си колко индивида от 100 броя в извадката ще си прочетат договора и какъв процент от тях реално ще разберат какво подписват.затова първо се чете после се ползва бонуса за да няма реване че били мушеници
Spekulanta (12-03-2017), kypa (07-04-2017)