ах как ме подлъга Гадината.. за дълги е всъщност.. ще преценя всъщност дали да задържа късата и да се опитам да осреднявам..
ах как ме подлъга Гадината.. за дълги е всъщност.. ще преценя всъщност дали да задържа късата и да се опитам да осреднявам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пост на Nikky:
"За това говорехме вчера , privelege .
Не може '' Къде е моята приятелка Ивацеда '' , да е офтопик , а ''лека нощ '' ; '' вънка вали '' и '' добрутро , да попием кафе '' да са '' по темата ''
Знам ,че е трудно да се съгласиш с мен , от позицията , която си заел ................ . НО , аз съм прав
----------
EUR/ USD - Дълга 1.0527
цел - 1.0586
стоп - 1.05 10 "
Nikky, от постовете разбирам, че си от старите форекс-форумни участници .... е, аз не си спомням .... но, ... имам едно въпросче .... снощи с Абсата сте говорили за вълнова конструкция на движението от 15 до 22 февруари - значи работиш с този инструмент. Може ли да кажеш, каква е структурата, според теб, на покачването от януари месец. Ако желаеш де. На мен само ми е ясно, че не е "читава"- в смисъл, накъсана е, без ясни и директни движения .... но, какво е всъщност? Не питам Абсата, щото той не влиза често и пропуска постовете. Или се прави на това
![]()
Сори за кривия цитат, ама не ми се преписва ....
Последна редакция от Happy68 : 02-03-2017 на 09:28
Безплатен обяд няма!
CVC (02-03-2017)
Мдааааа, на Н1 .... Двоен връх ..... Изпълнен ....
След него в момента се рисува нещо като Двойно дънце .....
И Двете фигури тригера им на 1.0568
Кът е така написана графиката стават мазелЯците)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, при теб напоследък офтопикът преобладава...независимо участник ли си или не в бонус кампанията.
Предпочитам да чета мнения като снощната прогноза за AUD.
Погледнах австралиеца, на дневна вече има много добри барчета, но предвид суаповете...все още съм пас. Ако суапът беше в моя полза, вероятно и аз като Георги щях да вляза и да чакам.
Е, при теб напоследък офтопикът преобладава...независимо участник ли си или не в бонус кампанията.
Погледнах австралиеца, на дневна вече има много добри барчета, но предвид суаповете...все още съм пас. Ако суапът беше в моя полза, вероятно и аз като Георги щях да вляза и да чакам.
къси затворени на -10 пипа.. едно ранно разсънване ми направи пазара още преди да съм си изпил кафето..
следващия вход ще се прецизира повече..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Шефе на дневна и на седмична гледа за 0.72-0.7150...Е, при теб напоследък офтопикът преобладава...независимо участник ли си или не в бонус кампанията.
Какво те притеснява суапа???
Дори и суап ще е в твоя полза![]()
п.п. Нещо не ми зареждат графиките![]()
съмнява ме Озито да падне 5 фигури при тези цени на суровините.. даже бих казал - невъзможно..