айде евродоларът опря в долната черта на канала на едночасовата с намерение за пробив
днес силен долар и 1,0485 може и малко по-надоле да стигне
РЕДА?
айде профитен от мен!
айде евродоларът опря в долната черта на канала на едночасовата с намерение за пробив
днес силен долар и 1,0485 може и малко по-надоле да стигне
РЕДА?
айде профитен от мен!
Trust Me, I'm an "Engineer"
Японската е много нагоре и гледа надоле.
ХонкКонгската доста нагоре.
Днеска почваме с германски, испански,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1.0538-1.0544
при пробив с възможност за 1.0555-1.0571
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1.0589-1,0617.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1.0534-1.0528
и при преминаване там ще има атака на 1.0514-1.0493
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1.0472-1,0454.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (02-03-2017)
GeorgiRR, много лъскаво това кафе, като риска на дългата ми по EURUSD. Само че е на бонусната, на реалната чакам възможност за къси.
Връщам се на сделката...Лимитът ми е около 1.0560. Стоп на 1.0499.
Днеска имам някакво особено пРЕДчувствие че ще има някакво МАНьОВРА по американско....
Нещо по Лондьон надоле и по Америката нагори....
курсот ситни.... не е на добре...не става за интрадей....![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
CVC (02-03-2017)
добро утро.. качвайте се на късия влак, че май потегли без нас.. късо от 1,0524..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (02-03-2017)
Пробие ли цената под 1.0510 влизам с къса, няма какво да чакам стопове да се изпълняват. Може и да не се изпълнят!
Сега ще поогледам и австралиеца за възможност за къси...от началото на седмицата следя AUDUSD, там търся корекция около 50% Фибо, и както казах, до лятото може да имаме такава...6-7 месец, т.е. юни-юли.
CVC (02-03-2017)
За това говорехме вчера , privelege .
Не може '' Къде е моята приятелка Ивацеда '' , да е офтопик , а ''лека нощ '' ; '' вънка вали '' и '' добрутро , да попием кафе '' да са '' по темата ''
Знам ,че е трудно да се съгласиш с мен , от позицията , която си заел ................ . НО , аз съм прав
----------
EUR/ USD - Дълга 1.0527
цел - 1.0586
стоп - 1.05 10
pablo (02-03-2017)