Има и единични бройки, ама май наистина първо трябва да се приказва с продавача.
А туй с митата да се плащат как става точно?
Има и единични бройки, ама май наистина първо трябва да се приказва с продавача.
А туй с митата да се плащат как става точно?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Е в бгмама сигур има развити цели теми бе Кей .....
А туй нящо няма ли го в АлиЕкспрес ....
Иначе митото ти е по документи .... като ти пристигне на митница .... тряа да идеш да си оправиш документи и платиш според тарифата ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-02-2017)
Не помня до каква сума не се плащаха,20-30лв май беше, скоро не съм поръчвала, ако е с мито, отива на митница, тук на софийската, там се разхождаш по 3-4 гишета ,плащаш мито и ДДС за стоките извън ЕС, когато са над тази цена, до 200-300лв не се плаща мито, а само ДДС.
В общи линии се отказах, че нещо много време и нерви ми образуваше тоя тип онлайн пазаруване от Китай и Щатите, бавно много става, може да отиде на митница, може да не отиде, а от пощата да си го вземеш.
Последните 2 форми за мъфини ми ги бяха пратили на митница, щото били за търговски цели,според тях - да припаднеш 2 форми за по 6 мъфина голяма търговия, нищо, че стойността била 10лв.
В общи линии не мога да обобщя, някакъв стриктен ред, по който се случват нещата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (25-02-2017)
Сега има друга оферта от там- пишат ти че стоката е 30 $ и няма мито....а гар.карта е с реална цена....Не помня до каква сума не се плащаха,20-30лв май беше, скоро не съм поръчвала, ако е с мито, отива на митница, тук на софийската, там се разхождаш по 3-4 гишета ,плащаш мито и ДДС за стоките извън ЕС, когато са над тази цена, до 200-300лв не се плаща мито, а само ДДС.
В общи линии се отказах, че нещо много време и нерви ми образуваше тоя тип онлайн пазаруване от Китай и Щатите, бавно много става, може да отиде на митница, може да не отиде, а от пощата да си го вземеш.
Последните 2 форми за мъфини ми ги бяха пратили на митница, щото били за търговски цели,според тях - да припаднеш 2 форми за по 6 мъфина голяма търговия, нищо, че стойността била 10лв.
В общи линии не мога да обобщя, някакъв стриктен ред, по който се случват нещата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-02-2017)
Язе информативно питам само де, не съм тръгнал нищо да пазарувам.
Ама щот мярнах там едни работи на значително по-ниски цени от други места и затуй ми стана интересно.
Тая гимнастика е отдавна и митниците я усетиха. Мързи ме да разправям кви разправии имах за телефон струващ 50$ в митническия клон на пощата. Две седмици чакане за 20 лв ДДС плюс 12 лв куриерски разноски, да се закарат документите от единия край на Пловдив до другия, където е митницата. В уникален филм ме вкараха, а преди на място изчисляваха и се плащаше веднага...педали мръсни![]()
Ако те хванат е така но ако го помислят за аксесоар ти го дават така ....без да се вглеждат......Тая гимнастика е отдавна и митниците я усетиха. Мързи ме да разправям кви разправии имах за телефон струващ 50$ в митническия клон на пощата. Две седмици чакане за 20 лв ДДС плюс 12 лв куриерски разноски, да се закарат документите от единия край на Пловдив до другия, където е митницата. В уникален филм ме вкараха, а преди на място изчисляваха и се плащаше веднага...педали мръсни
Измама ако се прави някаква трябва да знаеш кой е насреща. Със случайни хора шансовете драстично намаляват.![]()