ооооо Жоро..
как сме , виждам че вече си на линия .,.,
----------
еййййййй , мЪ ти и от шеги не разбираш .,Злобей ти, злобей. Ама на времето когато аз имах много пари си бях повярвал много и
вероятно затова сега затънах в пълна мизерия и разчитам на бонуси. А те взеха и да не идват.
Исках да кажа, че всичко ни се връща тъпкано и Съдбата не си играе на шикалки.
Затова бъди внимателен в изказа и мислите си, защото както сега тънеш в охолство и самодоволство...така след година-две може да се срещнем пред някоя боклучийска кофа.
Нямаш идея колко бързо се обръщат нещата.
за ква злоба и глупости ми говориш .,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В момента не ми е много до шеги да ти кажа. Знаеш, че в дома на умрелия за трупове не се говори.
Аз лично имам много лош опит със забавянията. По принцип. Работиш в някоя частна фирма. Плащат редовно и
изведнъж забавят с няколко дена, после с няколко седмици и накрая виждаш как си им подарил една заплата и си безработен, а фирмата е фалирала.
Така беше и с гаджетата. Почне ли да ти закъснява за среща, то очаквай първо тенекия, а после окончателно скъсване.
Изобщо тази симптоматика със забавянията ми е отлично позната и затова имам лоши предчувствия .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Регистриран си 2016та....дано и да няма забавяния
.................................................. ......
nikolay_diankov_1982 (02-02-2017)
като не ти е до шеги , не ми отговаряй на мненията . . .. много добре знаеш че се шегувам а пак се опитваш да се заяждаш . ..В момента не ми е много до шеги да ти кажа. Знаеш, че в дома на умрелия за трупове не се говори.
Аз лично имам много лош опит със забавянията. По принцип. Работиш в някоя частна фирма. Плащат редовно и
изведнъж забавят с няколко дена, после с няколко седмици и накрая виждаш как си им подарил една заплата и си безработен, а фирмата е фалирала.
Така беше и с гаджетата. Почне ли да ти закъснява за среща, то очаквай първо тенекия, а после окончателно скъсване.
Изобщо тази симптоматика със забавянията ми е отлично позната и затова имам лоши предчувствия .
----------
а колкото до гаджетата не мисля че е така..
има жени които почти винаги закъсняват и това не означава че ще ти вържат тенекия .. . .
просто не могат да си преценят времето и се гримосват и оправят до последната минута![]()
Чудно ми е как е било преди, когато са пишели много повече потребители и е нямало таван на бонусите?
Тогава е било логично да има забавяне, макар че вече всичко се смята автоматично с програми за стотна от секундата или поне
така е нормално да става. Видно е, че в момента пишеш около 15-20 потребители за бонуси.
Дори неслучайно бях пуснал анкета-тема по повода.
Имах смътни очаквания, че нещата отиват към приключване.![]()
преди нямаше ли такъв таван от 250 доларя ,мЧудно ми е как е било преди, когато са пишели много повече потребители и е нямало таван на бонусите?
Тогава е било логично да има забавяне, макар че вече всичко се смята автоматично с програми за стотна от секундата или поне
така е нормално да става. Видно е, че в момента пишеш около 15-20 потребители за бонуси.
Дори неслучайно бях пуснал анкета-тема по повода.
Имах смътни очаквания, че нещата отиват към приключване.
0159 ..... говорих да отворим набирателна сметка с ЕсЕмЕси .....
"На 0159 за всички оператори .... DNS PIN Помогнете, човек в Абстиненция"
nikolay_diankov_1982 (02-02-2017)
Преди няколко години не е имало таван и има потребители, които твърдят, че са правели най-малко по 500 долара, а се е стигало и до 1000 долара бонус.
Мога само да си представя какъв спам се е леел из форума.
----------
Едва ли са били само двама. И дали някой е имал време да чете какво се пише.
И сега виждам хора (от старите потребители), които пишат коментари с по 1-2 думи, но със заучени трикове преодоляват изискването
за минимум 50 символа. Бас държа, че когато е нямало таван това е било редовна практика.![]()
мога да ти кажа , че беше супер...беше много забавно.........Преди няколко години не е имало таван и има потребители, които твърдят, че са правели най-малко по 500 долара, а се е стигало и до 1000 долара бонус.
Мога само да си представя какъв спам се е леел из форума.
----------
Едва ли са били само двама. И дали някой е имал време да чете какво се пише.
И сега виждам хора (от старите потребители), които пишат коментари с по 1-2 думи, но със заучени трикове преодоляват изискването
за минимум 50 символа. Бас държа, че когато е нямало таван това е било редовна практика.![]()