Корелации гледам от часовите нагоре, по малките въобще не се съобразявам с тях.
А единия индик май съм го ползвала или нещо подобно, но го загубих при една преинсталация.
Някой ако качи графика ще се ориентирам дали е същото
Корелации гледам от часовите нагоре, по малките въобще не се съобразявам с тях.
А единия индик май съм го ползвала или нещо подобно, но го загубих при една преинсталация.
Някой ако качи графика ще се ориентирам дали е същото
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
цветовете на индикатора могат да се променят по желание
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То има няколко помощни средства за следене на корелационните зависимости, но този поне идва директно с инсталационния файл.Това е някакъв техен шаблон, аз нищо не съм пипал. Може и да е полезен на някой
Адмиралите също предлагат подобни помощни средства, корелациите им бяха представени като проценти в таблица, но добавката им е много натоварваща.
С Варчев при мен поне платформата не забива с всички тези индици по графиката.
Относно корелациите, аз ги използвам редовно, но на 15-минутен до 30-минутен фрейм за интрадей търговия.
pfxi (31-01-2017)
Във ТрадеИнтерцептора има вградена опция да се слагат по няколко пазара на една графика. Построява ги по логаритмична скала.
Индикатори само не знам дали можеше да се слагат, май само на едната.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
сега разглеждам платформата на Варчев ,че ще се местя при тях,ама и те бая разчекват спреда при новини,явно това е масово .
nikolay_diankov_1982 (22-02-2017), kypa (25-08-2017)
до 22 пипса е макса , аз следя всички двойки . най- много съм го виждал до 22 пипса на двойките с кивито и със паунда . . иначе лично аз съм доволен от тях , само 1 стоп имам вечерта от разширения спред а на Бенча това беше по няколко пъти в седмицата. .
----------
то май всички техни индикатори ги има в нета , само са си сложили едно тяхно си име ,![]()
borkooo_pz (22-02-2017)
Е то при новини надали има брокер (с плаващ спред) дето да не го разчеква или да не изпълнява сделки със значителен слипидж.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
на мен вече ми писна от Бенча и ще бягам.чакам само да ми пратят номера на сметката и съм готова.до 22 пипса е макса , аз следя всички двойки . най- много съм го виждал до 22 пипса на двойките с кивито и със паунда . . иначе лично аз съм доволен от тях , само 1 стоп имам вечерта от разширения спред а на Бенча това беше по няколко пъти в седмицата . .![]()
nikolay_diankov_1982 (22-02-2017), kypa (25-08-2017)