На мен досега не са ми връщали пари, но това е може би защото пусна ли теглене повече не пипам докато не влезнат парите при....баткооо
Т.е. доста коректни са с изплащането на бонусите си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2017)
Ама то това е по общите им условия. Какво общо има с надеждноста. След като си приел общите условия и търгуваш там, не мисля, че може да имаш претенции и да ги определяш като ненадеждни.Ами ще ти дам съвсем конкретен и при това пресен пример от ноември миналата година.
Един петък преди затварянето бях с позиции дълги евродолари на загуба и ги оставих.
В събота и неделя имаше положителни новини за долара и в неделя вечер отвори със сериозен гап.
Затворих позициите си на над $300 печалба и опитах да тегля. След 5 дена чакане ми резнаха почти всичката печалба и
ми оставиха само $24 за теглене, защото при гап съм нямал право да имам печалба надвишаваша 10% от депозираните средства.
Иначе това че нмат регулация в ЕС в един момент може да се окаже проблем, обаче вече много години са на пазара и реално няма проблем с плащанията
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2017)
А аз пък искам да попитам- някой правил ли е превод от скрил към виртуална кредитна карта? става ли или не става?
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (22-01-2017)
Ок. Общите условия. Обаче докога се води гапа? Защото аз затварям чак в 00.35 и то когато гапа почти се беше затворил.Ама то това е по общите им условия. Какво общо има с надеждноста. След като си приел общите условия и търгуваш там, не мисля, че може да имаш претенции и да ги определяш като ненадеждни.
Иначе това че нмат регулация в ЕС в един момент може да се окаже проблем, обаче вече много години са на пазара и реално няма проблем с плащанията
В самото начало печалбата ми беше над 900 долара, но изчаках над 30 минути и тогава затворих на части и всяка сделка беше под 24 долара.
При друг брокер дали има подобни условия? Всъщност каква е идеята на общите условия? Да ти ограничат рисковете, за да не губиш или
да ти пречат да касираш по-големи печалби. И винаги съм се питал - когато ти режат печалбата, то тя къде отива? Брокера ли си я прибира?![]()
kypa (22-01-2017)
Не знам дали няма да е нарушение на правилата... Все пак темата е за Инста. В друга тема съм направил запитване, но до сега никой не е споделил впечатления. От Австралия е!
kypa (22-01-2017)
Брокера е Пиперлия Камък, язе имам спомен за другата тема.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa (22-01-2017)
не съм правил точно към виртуална, щото нямам таква, ама то ако се прикачи към скрила, той скрила вижда кредитна карта. Едва ли ще разбере дали е виртуална или не.
kypa (22-01-2017)
освен да пробвам да пусна 20 долара трансфер за да разбера става ли не става ли и за колко време ще се случат нещата
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (22-01-2017)
Няма никво значение дали е виртуална или не картата. Системата я разпознава като кредитна и превода минава / не съм превеждал от скрил, но от другаде да и мина безпроблемно /.
kypa (22-01-2017)