никога фафлите не са били 4 стинки
тука пак някои си приказват за проветрение на устната кухина
пък кой знае може и да е за проветрение на някоя друга кухина , кой да ти каже![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Както искаш ше ти викам. И такси даже мога да ти викам. Нали си ми дружкаФалитко първо поколение висшист ше да е, ама един цървул, колкото и да го лъскаш трандафор нема а го направиш
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (31-12-2016)
пък аз започнах работа като висшист през 1978 г с минималната за страната заплата 105 лв + 5 лв от бай Тошо
Работниците зимаха по 250 лв а висшистите си плащахме за образованието
КинО (31-12-2016)
Нали това разправям де. Ама иди го обясни на малкия келеш,любител на Путя и комунистическото минало.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (31-12-2016)
Ми де да знам. Аз повече от добре се оправям. За тормоза тогава от дядо си знам. Юрист като ковач и шофьор на камион да работиЕ затова се дразня на келеши като фалитко, възхваляващи нещо, дето не е било.
Последна редакция от wannabe : 31-12-2016 на 19:46
КинО (31-12-2016)
бездуховноста на сегашното време е смазваща и унищожаваща
човек така е устроен че трябва да вярва в нещо дори и в комунизма или светлото бъдеще
без надежда си мъртъв само гдето още не го знаеш
КинО (31-12-2016)
Пенционере с младежки облик и душа....
НАЗДРАВЕ и ногу УСПЕХИ.......През новата две иляду и....
НАЗДРАВЕ....![]()
Бааааа, .... аз с мойте 47 .... съм някво лАпе тука .....
Па са имах за дърто .....
Иначе на гледане мах 30 ми дават де)
Последна редакция от КинО : 31-12-2016 на 20:34
Skp (31-12-2016)