Едно време наште ДС-ци отишли чак при дядо Господ да попитат кога ще го построиме Социализъмо
пък той се разревал
-Чакай бре Господи ,що ревеш учудили се наш`те ?
-Щото няма да съм жив ,чадо ,да дочакам ,да го построите .![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Тоя проблем с "шуро-баджанащината" ни е от много отдавна, и много трудно ще се реши, освен с метлата наред.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
то и по частните фирми често е така - явно ни е присъщоВ моя град има хора ,които в момента са на ключови позиции(началник отдели,ръководители звена)които са вече повече от 30г там.И за да влезе някой нов в отдела им се водят пунически войни на връзките.Отделите са раздути и пълни с роднини и близки на шефовете 80% без образование.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами аз съм го споменавала тук мисля, че опита ми е с фирми, с които работим и една, в която съм работила преди. То може би това е и смисъла - да има работа за цялата рода - пък то все ще се намерят балъци като нас да им изкарваме паритезнаеш ли народа колко е доверчив (включая мен де, аз не съм изключение
)
В частните фирми това явление носи негативи на собственика,но все пак фирмата е негова и той си носи отговорност.А в общините и държавните структури не е така
ако знаеш каква отговорност е с тия ООД-таколко цигани се сдобиха с такива
една дама от данъчното като ми идва на проверка какви ги разправяше, не е истина
![]()
Те нали за това трепаха на времето ... а сега ги минаха !
Разказваха ми един случай ! - местен функционер изтрепал роднините на една жена по време на революцията и сега е "бизнесмен" и при срещата му с въпросната жена, която го попитала с какви очи сега се подвизава със "капиталистически лимунзини" той отвърнал с усмивка "съжалявам такива бяха времената " ... и доста хора са чули разговора във въпросното кафене ...
Никога не съм очаквал, че руснаците ще са толкова лицемерни и двулични . Само ако знаят тяхните протежета в България какви мега идиотщини въртшат / лошото е, че една половина знае, другата тъповато вярва / би тррябвало сами да си ги приберат !
Същото е Ленин да възкръсне и да започне да благовестява " Наближи царството небесно - покайте се ! "
Още по-лош е синдрома на безнаказаност ... само пълен тъпанар не може да се сети какви ги вършат...
Безнаказаност или беззаконие е феномен, който заличава цели народи, защото се предава в поколенията и като знаем, че поколение с поколение не си прилича, също знаем, че беззаконието е един от най-страшните грерхове или престъпление на която и да е общност, то тогава историческата истина, че така са изчезнали голям брой народи е 100% приложима !
Маркс включва унищожаването на държавата а не бавен геноцид, който е като физичен закон и рано или късно виновни и невинни ще си платят за престъпленията.
Едно от първите правило когато започнеш да управляваш е, че поколение с поколение не си приличат !
Тоест в близкото бъдеще ще има поколение, което ще е много вярваящо , след тях книжовнцици ... и освен да си "вдигнеш" зигурата друго не могат да направят въпросните велики умове / тук е добре да се подчертае , че всички велики в историята са се ръководели от приоритетиката, затова повечето изследователи на харесват псевдо Калистен ... / а това, че самата приоритетика подсказва сама за себе си, че не е най важнато нещо говори друго ...
Последна редакция от Caesar : 14-01-2013 на 23:23
army dad
Тоо, като се замисли човек, тези ООД-та не сме ги измислили ние- всичко тръгва от Америка - и хубавото и лошото. Там можеш да обявиш фалит, а тук това е много трудно, а и има последствия, затова ги продават на гетата. А в Америка май фалита не е толкова страшен - нали казват, че за тях това било като втори шанс, като в живота
![]()