КИНО ако Златю избие нагоре кво ще се случи според теб с евро долара имаш ли некаква идея?
КИНО ако Златю избие нагоре кво ще се случи според теб с евро долара имаш ли некаква идея?
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (25-12-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (22-12-2016), kypa (25-12-2016)
Точно в 17 часа ме нямаше в къщи, а иначе преди да изляза бая се колебаех да купя евро от 1.0450 някъде, но не посмях.
Като се върнах хванах, че е ходило до 1.05000 почти и е върнало до 1.04700. Реших, че няма да го пуснат пак под 1.04700 и
затова купих. Пак казвам, че добре се преценявам и за мен ще е добре да съм с 10 000 сметка и да търгувам за 20-50 долара на ден, а при добро стечение може и повече.
Без стопове или такива на поне 100-150 пипа.
kypa (25-12-2016)
Точно в 17 часа ме нямаше в къщи, а иначе преди да изляза бая се колебаех да купя евро от 1.0450 някъде, но не посмях.
Като се върнах хванах, че е ходило до 1.05000 почти и е върнало до 1.04700. Реших, че няма да го пуснат пак под 1.04700 и
затова купих. Пак казвам, че добре се преценявам и за мен ще е добре да съм с 10 000 сметка и да търгувам за 20-50 долара на ден, а при добро стечение може и повече.
Без стопове или такива на поне 100-150 пипа.
Пак ни занимаваш с мелодрамите си.![]()
Аз ти казвам, че ти липсват основни знания.
Ти ми говориш за продажба на апартаменти и залагането им.
----------
Писах къде ще гърмим шампанското. Ако щеш вярвай.![]()
kypa (25-12-2016)
днеска ми беше последния трейдинг ден на мен.. ще се чудят Макулите къде е тоз Бунак дет им пълни сметките, ама няма.. чак на 2-ри..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Eх...ма никой не ми отговори на въпросът по никакъв начин
само се заяждате един с друг
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (25-12-2016)
Знанията е ясно, но къде съм говорил за апартаменти и залагания? Да, трябва ми голяма сметка, за да съм спокоен в сделките си, но
тези пари трябва да са блокирани години наред и да не ми трябват за друго т.е. да не са заем.
С две думи - нямам шанс да постигна нещо във форекса по начина както си го представям.![]()
disel84 (22-12-2016), звездоброец (22-12-2016), kypa (25-12-2016)
Няма да успееш, откажи се, загуба на енергия и време е
Поучи се от РЕДА, той не влиза в убеждавания на никого
Бъди като РЕДА, бъди УМЕН![]()
ако очакваш нереалистични печалби и забогатяване забравиЗнанията е ясно, но къде съм говорил за апартаменти и залагания? Да, трябва ми голяма сметка, за да съм спокоен в сделките си, но
тези пари трябва да са блокирани години наред и да не ми трябват за друго т.е. да не са заем.
С две думи - нямам шанс да постигна нещо във форекса по начина както си го представям.
ако печелиш на ден 10 % от капитала требе да се радваш т.е. на месец 20% ако си супер добър, е на 1000 евро 20% са 200 евро на месец, с тях не може да забогатееш
не съществува нещо на света което с малко да те направи богат по легален и честен път
най-добре си трейдвай за кеф докато си пиеш биричката в свободното време![]()
kypa (25-12-2016)