Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
Бъди като РЕДА, бъди УМЕН
И хитър, и хитър. Като глутница гладни лисици е.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
или пък прави като мен и търкай билетчета.. вярно, за сега нямам успех, но все някога печалбата ще дойде..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Трябва ти Таратанци .......Знанията е ясно, но къде съм говорил за апартаменти и залагания? Да, трябва ми голяма сметка, за да съм спокоен в сделките си, но
тези пари трябва да са блокирани години наред и да не ми трябват за друго т.е. да не са заем.
С две думи - нямам шанс да постигна нещо във форекса по начина както си го представям.
Не се навивай .... ....
Квото с малка .... такова с голяма .....
Да не земеш да треснеш верно некой имот на форекса
----------
Абе оня ден кат си стъргах стъклото ....
И по схемата като на билетчетата стъргах ....
За малко да ми се падне ЖакпоДа![]()
звездоброец (22-12-2016), Skp (22-12-2016), kypa (25-12-2016)
Ако отърват Златю на юг кво ше се случи бре КИНО с евродолара питам и никой нищо не казваТрябва ти Таратанци .......
Не се навивай .... ....
Квото с малка .... такова с голяма .....
Да не земеш да треснеш верно некой имот на форекса
----------
Абе оня ден кат си стъргах стъклото ....
И по схемата като на билетчетата стъргах ....
За малко да ми се падне ЖакпоДа
ако щеш и скарата си стържи
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (25-12-2016)
kypa (25-12-2016)
според един колега, еврото ще удари 1,2000 преди Коледа.. което означава злато на 1400.. т.е. тука имаме едни сигурни 270 долара на лот..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (25-12-2016)
ми то и д а го заключваш графиките си го чертаят...гледам просто и му се чудя на кое по-скоро да скоча
----------
туй си го запиши щот на 02.01.2017та ша та потърся...
щото едва ли ше се случи туй дето си го мислиш
освен ако не са ти свършили цигарите и не си се сетил че синът ти си е забравил цигарите ...па те малко серт
kypa (25-12-2016)
Колега, те нещо не рабра поста ми.. то не, че аз разбрах твоя де.. а Коледа се пада на 25-ти..
kypa (25-12-2016)
Колега ....ади да броим звездите/пилците според твойта прогноза по-горе написана
па язе ти казувам че туй...нема как да се случи, ма на 02.01 .2017 ДВЕ И СЕДЕМНАЙСТА вторий януарий ше го констатираме
колега...минали сме покрай колегите ше ме извиняваш
kypa (25-12-2016)