стига си подвеждал новите колеги, Дизеле.. не го слушайте, че ще си загубите парите.. паритета идва в рамките на 5 работни дни..
стига си подвеждал новите колеги, Дизеле.. не го слушайте, че ще си загубите парите.. паритета идва в рамките на 5 работни дни..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аааааааааа..... ма ти за НАС мислиииииииш)
)
Да ни е еФтинко в АлиЕкспрес ....
И ибей .... ам дай тогава и аз да викам за 1.3333333
----------
Те новите колеги си покриха квотите ....
И ся не се изказват .... ми кълват литритурата по Форекс ....)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (21-12-2016), kypa (25-12-2016)
уффф...много си лошаф...досега се рових в Али-то без експрес и..само си адвах в папка и викам доларот е скъп нема сега...
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (25-12-2016)
Адииииии Олюто си тръгна надоле ...
Ма изчакаха 2 часа .... и аз се отказах да го шортя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
олиото кат е тръгнало надоле значи усд кад ше тръгне нагоре
те са обратно едно на друго
играят си го сечено
kypa (25-12-2016)
Дизеле защо не вярваш в паритета???
Днес еврото нямаше сили да направи една що годе сносна корекция до 1.0470.
Според мене еврото се представя по зе от очакваното-направо е трагедия.
kypa (25-12-2016)
kypa (25-12-2016)
малко малко то за мен най-малко 1Н, та там подпря на долната черта на каналот и ...там веч не се знае
kypa (25-12-2016)