То туй с цистерната е криминално, там трябва да осъдят фирмата да плати щетите.
Дали застрахователна фирма или директно пострадалите хора без значение, ама крайния платец трябва да е таз фирма дето е неин влака.
То туй с цистерната е криминално, там трябва да осъдят фирмата да плати щетите.
Дали застрахователна фирма или директно пострадалите хора без значение, ама крайния платец трябва да е таз фирма дето е неин влака.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Те ще го издокарат, че релсите са им били криви (стари) и пак бюджета ще се натовари.
Не е толкова важно това обаче. Има и жертви, а тях никой не може да ги върне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Огромна е вероятността тя да има застраховки.
Обаче на мен друго ми е странно като гледах снимки, от едната страна всичко пометено, от другата страна на линия не толкова сериозно основно стъкла
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да има консперация някакъв вид тоест? Аз още не съм ровил за снимки, ама утре сигурно ще погледна.
чак за конспирация незнам, просто ми направи впечатление
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Те засега не са излезнали с официална версия , само че може да прехвърлят вина , да се точи дело с години . Това няма да покрие щетите на хората , н яма да върне и загиналите , нито да успокои децата . а може да прехвърлят вината на машинистите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами тя фирмата не е случайна. Язе не знам чия собственост е, ама миналата година са нарушавали санкциите срещу Русия и не е имало последствия за тях. Даже от Световната Бамка са им дали 20 000 000 да си харчат.
Отделно дето май не били декларирали половината вагони.
Най-вероятно е тяхна вината, защото са навлезли с голяма скорост и не са очаквали, че ще ги отбият по странична линия
На завоя цистерните са излезли от релсите . . .
Информацията за голямата скорост още не е потвърдена...
Черната кутия още не е извадена!!!
Възможно е причината да е друга![]()