станахте трима ..
----------
абе леФски ти не тръгна ли за оная девойка за която говорихме , или кръста те предаде . ..
станахте трима ..
----------
абе леФски ти не тръгна ли за оная девойка за която говорихме , или кръста те предаде . ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-12-2016)
kypa (13-12-2016)
а и градския се появи ,ни пък що не спиш по това време . иначе разгледах ти сайта , утре на лично ще те питам някои неща , които все пак не е нужно да стават достояние на колегите и да ги отегчаваме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-12-2016)
kypa (13-12-2016)
kypa (13-12-2016)
не ми се спи , гледах тук едни снимки на бившата и викам да ви видя кви ги вършите тук ..
----------
виждам че на кучешка тема сте го обърнали , .. .
kypa (13-12-2016)
Може да се делим наема![]()
Иначе аз предлагам вила на село, ама трЕбва да се вършат женски работи ...... пране, гладене и т.н.![]()
kypa (13-12-2016)
язе имах Хъски , но вече не живее при мен . .. колкото красиво , толкова и тъпичко ..
----------
няма проблем , пиши ми на майла или звънни - тоя телефон на сайта е моя личен.,
----------
къде имаш вила , да идваме . . ,..,.,,.
мхм .... красавица и лудетина е
при нужда ще те спася. ще се замисля дали да се доближи до моят , да не се налага аз д а се включвам в боя![]()
една салата нИ може да направи, камо ли кИфтетаРевниви ако има повод , като не даваш - защо . а и стига да ти прави картофени кюфтета![]()
kypa (13-12-2016)
и аз имах хъски и го подарих...... кат съм пиян и кат започне да вие кат вълк ме побъркваше
и помията си намери нов собствениик
няма мезе, бре Дянкуффкъде имаш вила , да идваме . . ,. .,.,,..... иначе вилата е на село
![]()
kypa (13-12-2016)