Ако не си чел. Не съм ти виновен. В година на президентски избори, досега само веднъж в историята на САЩ, е имало увеличение на лихви.От ФЕД ни излъгаха за лихвите!!!
Бяха обявили, че за 2016 г. ще има 4 повишения!!!!
В момента в който решиха, че ще са не повече от 2 и еврото започна да набира сили!!! Но това си беше корекция на големите фреймове не промяна в тренда!!!
п.п. Ако имаш поне малко достойнство в знак на разкаяния за своя спам през 2016 и цялосното негативно влияние върху форума помоли Привилег да ти сторнира 3000-4000 поста.
Така, че няма за какво да се разкайвам.
А Привилидж ми е сторнирал много повече. Къде заслужено, къде незаслужено. Но това е негово право.![]()
Последна редакция от Skp : 09-12-2016 на 12:47 Причина: 1ч
Стига си плакал. Всичките ми наказания са след твоите доноси до админите. Единия път дори беше оревал всички теми с над 20 съобщения иАко не си чел. Не съм ти виновен. В година на президентски избори, досега само веднъж в историята на САЩ, е имало увеличение на лихви.
Така, че няма за какво да се разкайвам.
А Привилидж ми е сторнирал много повече. Къде заслужено, къде незаслужено. Но това е негово право.
тях никой не ги изтри, а мене ме баннаха за седмица. За някакво безобидно лично съобщение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo (09-12-2016)
Като заговори за лихви... Сметни си сега колко ти е изял суапа и колко щеше да изкараш като лихви от блокирания маржин за изминалите две и повече години. Като за асенизатор с претенции си удивително неграмотен по някои въпроси.Да се вадят кинти е хубаво, но понякога е по важно и за КОЛКО ВРЕМЕ се изкарват тия пари щото два лева днес са повече от 3 лева утре, ма ти явно си чистил сняг, когато са преподавали въпросната лекция.От ФЕД ни излъгаха за лихвите!!!
Бяха обявили, че за 2016 г. ще има 4 повишения!!!!
В момента в който решиха, че ще са не повече от 2 и еврото започна да набира сили!!! Но това си беше корекция на големите фреймове не промяна в тренда!!!
п.п. Ако имаш поне малко достойнство в знак на разкаяния за своя спам през 2016 и цялосното негативно влияние върху форума помоли Привилег да ти сторнира 3000-4000 поста.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде видя плакане?
Само един реве с проблемите си из целия форум. Прилича на един Любо. Но определено не е той.![]()
КинО (09-12-2016)
Skp (09-12-2016)
Какво очаквате от двойката евродолара. Дали приключи с корекцията и
поднови спада? Ще пробие ли предишното дъно?
Какво очакваме ние, пазара не го еве. Или ще пробие или няма да пробие. И когато има яснота, тогава и ще се реагира. Другото е напразни очаквания и фалшиви надежди.
Последна редакция от wannabe : 09-12-2016 на 13:55
Аз вече надежди свързани с пазара нямам. Преди малко ми гръмнаха последните доларчета и както се
казва това беше краят на моите илюзии за форекса. Канех се да пусна къси от 1.0622, но нещо ме спря и после
пуснах дълги. Винаги правилните решения първи идват в съзнанието ми, но нещо ме спира да ги приложа на практика.
Нещо дълбоко заложено вътре в мене.
Комарджия си и си мазохистично пристрастен към душевната болка. Както вече неведнъж ти казва: ИМА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ЛИТЕРАТУРА ПО ТЕМАТА. Попрочети, може и да ти помогне.Аз вече надежди свързани с пазара нямам. Преди малко ми гръмнаха последните доларчета и както се
казва това беше краят на моите илюзии за форекса. Канех се да пусна къси от 1.0622, но нещо ме спря и после
пуснах дълги. Винаги правилните решения първи идват в съзнанието ми, но нещо ме спира да ги приложа на практика.
Нещо дълбоко заложено вътре в мене.
КинО (09-12-2016)