Както ги плюх, сега да ги похваля. Бенча ме компенсираха 102 пипа пропуснати ползи.
Брейййй. Сигурно четат форума.![]()
Както ги плюх, сега да ги похваля. Бенча ме компенсираха 102 пипа пропуснати ползи.
Брейййй. Сигурно четат форума.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (08-12-2016)
Е с това ме уби ! Никога не съм чувала да го правят ! Но честито ! Щом го четат значи вече знаят кой номер сметка е на Absfresh.....Първоначално написано от ;1555879
Брейййй. Сигурно четат форума./тая компенсирана с 102 пипа /
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Trust Me, I'm an "Engineer"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оооо Проди здравей , ми имаше един проект за довършване ...то не може само да се печели трябва и да се инвестира !
Вече има удобства за спокойната търговия ...чифлик голям даже и басейнче си имам и хамаче къде да сложа докато си търгувам ...
Няма жива душа в радиус от 3 км така че няма и кой да ми нарушава спокойствието ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
@ 0159 ....От Архива .....
Екшъна на 20.10 .... когато не вдигнаха лихвите ...
https://forum.bg/showthread.php?1888...=1#post1529018
А ти погледна ли какво е било Движението на преди;ния ЕЦБ митинг ...
Щото Историята СЕ ПОВТОРИ)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
щото аз помня 2008-ма кога написах ше видиме рали от + 7% па Дау джооунс затвори вечерта на +6,7%
тогаз корифеите у форексо ми се изсмяха, паз аз в 9,05 бг време сабахлям погледнах графиките и написах - ше видиме рали от +7% и....
тупа лупа
Trust Me, I'm an "Engineer"
купувайте евтино евро бря какво го мислите
давай еврооо 1.20000![]()