Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро и честит студентски празник и от мен!
Аз закъсих лекичко евродолара и ако случайно съм сгрешил ще хеджирам с дълги.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (08-12-2016)
E-e-e, мръсник! Ще се удавя от слюноотделяне бе! Нитаесрам!поздравена с:
http://1.bp.blogspot.com/-rGYIe4yhp3...0048%2B(2).JPG
Добро утро! Какво сънувахте, ако не е тайна?
Взимай Евро там и тва е!
Лихви-хихви, лющи пипове и пълни хамбара!
Ехееееее, 12 години минаха от последния ми студентски празник. То за този период ром се ражда и баща става!
1,1111, демек ЕДИНИЧНОТО е наРЕД!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (08-12-2016), toranagasan (08-12-2016), babaMETZA (08-12-2016), JaY_Z (08-12-2016), звездоброец (08-12-2016)
Хайде честито - пробихме 1.0800, а аз по този повод върнах вчерашната печалба.
Явно тегленето се отлага за неопределено време.![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
D-12 (08-12-2016)
давай еврооо айде 1.13-1.15 днес на Марио , ФОМК 1.18 и на нова година 1.21
ще оберем мечките като дърти евреи![]()
D-12 (08-12-2016)
честит да е празника на празнуващите!!!
спорна да е на нивата!!!!
ПП некой баскетбол играе ли ....
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...481196854b.png
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Някой търгува ли на шиша нагоре.
Бенча пак се изявиха прекрасно.
10 пъти ми отказаха сделка. 5 пъти на затваряне на дълга и 5 пъти опит за къса. В крайна сметка за 5 мин и 11 секунди не успях да влезна къс............................................ ..................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
0159 (08-12-2016)
Че ти нещо по-различно ли очакваше ..винаги са ги правили тези номера !Някой търгува ли на шиша нагоре.
Бенча пак се изявиха прекрасно.
10 пъти ми отказаха сделка. 5 пъти на затваряне на дълга и 5 пъти опит за къса. В крайна сметка за 5 мин и 11 секунди не успях да влезна къс............................................ ..................![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !