това им е на саксо платформата ,на метата са по ниски спредовете като пак са си плаващи.................................... ..................................![]()
това им е на саксо платформата ,на метата са по ниски спредовете като пак са си плаващи.................................... ..................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не виждам особена разлика.Здравейте,
И още 1 път да ги намалят, пак има на къдеТова са спредовете на валутните двойки, който си посочил, на MT4 (BMF MT Total) при нас http://prikachi.com/images/685/5117685e.png
Оградил съм ги, за да може да ги видите по- лесно
Успешен ден!
Поздрави
При бенчмарк еврото варира от 1-1,4 пипа При паунда е около 2 +/- 0.2пипа.
Австралиеца и той е като вашият показан.
Мисля, че вие трябва да намалите още
BMFN ако дадете пазарен спред на златото и петрола (това означава 0.1$ при златото и 0.01 при петрола плюс комисион от още толкова или максимум до 1,5. Т.е. като общ разход за сделка да е до 2.5 максимум, определено ще станете много предпочитан брокер. Разбира се ако и изпълнението е добро. Да може да се работи с отложени ордери, без ограничение за отстояние до стоп и лимит.
Последна редакция от Oleg : 09-08-2012 на 11:28
В момента и аз ги гледам, тъй като на тоята снимка, честно казано не се вижда особено, няма чак такава разлика, извинявам се, koceto направи добро уточнение, което трябваше да взема под внимание преди това. Австралиеца е 1,9 аз съм показал 1.5 на прикачената снимка на нашата MT4, GBP е малко по- високо, да (въпреки, че и при нас е около 2), но за сметка на това йената е по- ниска, но не е фрапантна разликата. Моя грешка, просто виждайки горецитирания коментар, прибързах.
Все пак това е Metatrader, предлгаме Currenex и Lmax, на които вече се наблюдава по- сериозна разлика. Няма да качвам нищо от тях, всеки може да погледне сам, за да не стават някакви недоразумения.
Поздрави на всички
Без лоши чувства за benchmark![]()
Последна редакция от BMFN Bulgaria : 09-08-2012 на 11:34
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Открийте разликите (първия бар, дъното на третия), DAX, след отварянето:
Bechmark MT4:
Benchmark Trader:
..................................
----------
ПС Всъщност ЦФД-то на ДАКС-а в Бенчмарк Трейдър отваря в 9:01, а при Бенчмарк МТ4 точно в 09:00. Това ми казаха от съпорта. Принципно не мисля че това е коректно?
Последна редакция от kmv : 20-08-2012 на 10:00
kmv, Има и друго. При метата нямаш знак след запетаята. Това доста орязва баровете.
Иначе за 1 минута не е проблем дали ще ти отвори. Така или иначе от 9 до 10 сутринта търговията при Дакса прези повечето време е като премаркет и не формира движения.
Да, и аз съм забелязал това при МТ4. А колкото до първите барове, които често са определящи за денят? Би предизвикало объкване...
.........dasdsadsa.ads.da.sdas.d.asdas.das.
Няма такова нещо. Важен е клоуза на бара. А дали ще започне в 9:01 или в 9:00 той ще затвори в еднакво време с бара на другата платформа. 5 минутният винаги завършва с на и 5. 15 минутният, винаги ще затвяря през четвърт час.
Е как да няма? Виж първия бар от отварянето на Франкфурт на двете снимки. При Метата е доджи, а при Трейдъра е бичи бар. Определено има голяма разлика. Така че дали от времето или от липсата на знак след запетаята, може да настане объркване.
Един бар на едноминутна нищо не значи.
И тази графика от бенча ли ти е, защото при мен са малко -различни барчетата.
Moже да има отношение ако е тренд от отварянето. Но специиално при дакса такива трендове почти не се забелязват. Виж при SP500 има повече резон. И то като имаш напредвид, че SP500 не започва през щатската сесия и много търговци дори изключват сесията извън щатската и се настройва точно за щатската и по-специално от 16:30 до 23:00 наше време.