На мен ми доскучава след известно време. Има периоди от деня дето ми е интересно, ама има и моменти дето едва търпя компютър и графики.
На мен ми доскучава след известно време. Има периоди от деня дето ми е интересно, ама има и моменти дето едва търпя компютър и графики.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Е не правиш ли почивки от време на време.... ?
То ако си целият ден пред компа - е досадно , пък и изморително да седиш на едно място.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чак почивки не, само колкото да наглася обяд, кафенце примерно или кучека да разходя около блока един-два пъти.
Инак не стоя постоянно седнал де - то тъй съвсем не се трае.
Ако погледнем историята на която и да е графика и отбележим всеки възможен вход по трнда, при обръщане и т.н. и си представим, че хващаме поне половината от тях, това означава че сме потенциални милионериЕ да, гледайки на историята е лесно, всичко се вижда постфактум, нали... А аз мисля че не е баш така
Той пазара е мръсник, и разчита на човешките слабости. Аз не съм силен като него, но се старая да се отнасям към него по същия начин, коварно, като мръсник
За сега не му се удава да ме утрепе. Мисля и в бъдеще да не му дам тази възможност...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-мръсния пазарски номер според мене е нещо дето си го мислим, че ще се случва (или че вече се случва) да почне да се случва малко по-късно.
И ний често да влезнем предварително, да дадем стоп или да затворим щот не върви позицията и да си мислим, че няма да се случва.
Хем сме прави в анализа, хем пари няма.
И прилягваш викаш от време на време..../шегувам се/
Имам съсед ветиранар, който винаги казва : :Вземете си куче -за ви разхожда, защото винаги то вас разхожда, не вие него.
----------
По стратегия ли търгуваш?Ако погледнем историята на която и да е графика и отбележим всеки възможен вход по трнда, при обръщане и т.н. и си представим, че хващаме поне половината от тях, това означава че сме потенциални милионериЕ да, гледайки на историята е лесно, всичко се вижда постфактум, нали... А аз мисля че не е баш така
Той пазара е мръсник, и разчита на човешките слабости. Аз не съм силен като него, но се старая да се отнасям към него по същия начин, коварно, като мръсник
За сега не му се удава да ме утрепе. Мисля и в бъдеще да не му дам тази възможност...
Защото това със скалпирането е доста напрягащо- трябва да си бърз в реакциите и постоянно висене пред графиката.
Не скалпирам, но повдигнах темата за скалпинг, тъй като понякога имам поредица от сделки, които изглеждат като скалпинг, а брокерите реагират негативно на това.
Дори съм си мечтал за машина на времето, за да мога да виждам движенията на пазара предварително, ноАко погледнем историята на която и да е графика и отбележим всеки възможен вход по трнда, при обръщане и т.н. и си представим, че хващаме поне половината от тях, това означава че сме потенциални милионериЕ да, гледайки на историята е лесно, всичко се вижда постфактум, нали... А аз мисля че не е баш така
тогава едва ли ще си губя времето с форекс. Ще тресна някой чужд джакпот за 50-100 милиона долара и ще си живея живота.
Някои позволяват, но пък си имат недостатъците като разтягане на спреда...та то горе-долу същото ти идва.
Не намери ли вече читав брокер за скалпиране ?
Последна редакция от Fafa : 26-11-2016 на 18:59