повечето мрежи не бачкат в рейнджа а знае се че пазаря е 80% от времето в рендж така че ако имаш идея за някое серкме дето ще печели във флет - рейндж покажи да видим
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Те ако контрят импулсите баш в рейджа трябва да им е възможността да печелят, ама ако се уцелва горе долу добре връхчетата и дъната и има достатъчно предвиден дроудаун за усредняване.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Някой може ли да ми обясни за този рейджа, че за първи път го чувам?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
повечето мрежи не бачкат в рейнджа а знае се че пазаря е 80% от времето в рендж така че ако имаш идея за някое серкме дето ще печели във флет - рейндж покажи да видим
Бачкат осреднителите и тези с лимитни ордери не стопови за това е пълно с такива ботове мога да ти метна ако искаш имам
На мен ми трябва по тренда със стопови ордери
http://tradelife.ru/strategiya-setka...nnymi-orderami
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре момчета и момичета, леко в страни от основния въпрос в темата, бих искал да попитам следното: Какво би било поведението на брокер от ранга на Активтрейдс или Адмирал маркетс например, ако в рамките на първите 5-8 месеца забележат сериозно увеличаване на акаунта (примерно със около 100% месечно)? Някои имал ли е практически опит с подобна относително постоянна успеваемост и какво е било поведението на съответния брокер?
Зависи какво разбираш под 100% увеличение. От каква стартова сума? Защото аз мога да ти дам за пример един брокер, който лятото ми даде $50 бонус и аз сиДобре момчета и момичета, леко в страни от основния въпрос в темата, бих искал да попитам следното: Какво би било поведението на брокер от ранга на Активтрейдс или Адмирал маркетс например, ако в рамките на първите 5-8 месеца забележат сериозно увеличаване на акаунта (примерно със около 100% месечно)? Някои имал ли е практически опит с подобна относително постоянна успеваемост и какво е било поведението на съответния брокер?
ги направих $450 за две седмици и понеже покрих всички условия ги заявих за теглене. Преведоха ми ги след 3-4 дни чакане, но допуснаха някаква грешка и не
приспаднаха нито цент от акаунта ми. Това го забелязах след две седмици случайно и като хитро българче почнах да си търгувам с тези подарени пари и ги направих над $800 и
няколко пъти теглих по 100-200 долара и си ми ги плащаха редовно и от брокера никой не се усети, че са ми дали $450 в повече. Накрая аз сам се нулирах както става в такива случаи, но
съм много напред от тях. Освен това са добри за скалпиране, защото е ЕЦН брокер със светкавично изпъленение на поръчките без слипидж и спред под 1 пипс. Освен между 23 часа и 2 часа през нощта, когато се
разширява до 3-5 пипса и не се препоръчва да се търгува по това време. Но искат минимум 1000 долара, за да се включиш като клиент.
Трудна работа да ти отговорим с такава успеваемост сега нямаше да сме на топлите острови, а просто щяха да бъдат наши,повечето отговори по скоро биха били от типа, че такава доходност е невъзможна за месеци наред,а пък аз бих те помолил да покажеш как го правиш пък за брокера после ще мисля.Добре момчета и момичета, леко в страни от основния въпрос в темата, бих искал да попитам следното: Какво би било поведението на брокер от ранга на Активтрейдс или Адмирал маркетс например, ако в рамките на първите 5-8 месеца забележат сериозно увеличаване на акаунта (примерно със около 100% месечно)? Някои имал ли е практически опит с подобна относително постоянна успеваемост и какво е било поведението на съответния брокер?![]()
Правил съм и по над 200% на месец с Божията помощВ близко бъдеще ще пробвам да поддържам по 100-ина % месечно. Ако успея първите 4 месеца - 1/3 от целта е постигната
Ясно е, че риска ще е голям. Пазара реално дава неограничени възможности. Въпроса е доколко ние се възползваме от тях. Ако някой може да поддържа 100%/мес., тогава стартовата сума на сметката е без значение...
Последна редакция от Divergence : 26-11-2016 на 17:55
0159 (26-11-2016)
Джокере, то най-лесното от контра да го обърнеш по тренда - отваряш кода и където пише бУЙ (buy) го променяш на сел.повечето мрежи не бачкат в рейнджа а знае се че пазаря е 80% от времето в рендж така че ако имаш идея за някое серкме дето ще печели във флет - рейндж покажи да видим
Бачкат осреднителите и тези с лимитни ордери не стопови за това е пълно с такива ботове мога да ти метна ако искаш имам
На мен ми трябва по тренда със стопови ордери
http://tradelife.ru/strategiya-setka...nnymi-orderami
Цаката е условията за калкулиране на грида да промениш както ги искаш, там може да е зора.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Дано успееш една година е много нещо пък ако станат две направо ще сринеш финансовата система в целия свят.
----------
Разбрах че скалпираш с помоща на дивергенции,нима са толкова добри че се надяваш на такъв успех.Правил съм и по над 200% на месец с Божията помощВ близко бъдеще ще пробвам да поддържам по 100-ина % месечно. Ако успея първите 4 месеца - 1/3 от целта е постигната
Ясно е, че риска ще е голям. Пазара реално дава неограничени възможности. Въпроса е доколко ние се възползваме от тях. Ако някой може да поддържа 100%/мес., тогава стартовата сума на сметката е без значение...