То това умното гледане , най-го можем.
Издължавай го поне до 1.062 и това е.
То това умното гледане , най-го можем.
Издължавай го поне до 1.062 и това е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чшшшшш, БАЧО, ква е тая ерес, що я ти всуе мълвиш!
От пътя Господен, ПАРИТЕТНООРИЕНТИРАН да се не делиш!
Аз и за ЕМАгАта да се изкажа - само един фото съм си купувал преди 3 години и още работи, но почти не съм го ползвал.
Но една колежка 6 и повече месеца квича, че не могат да й ремонтират някаква кафе машина и не може да си вземе парите обратно. Какво стана накрая, е*еш ли мааму, ама са си кофти оферта явно!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (25-11-2016), toranagasan (25-11-2016)
Ако бройм събота и неделя
Аз също виждам нещо като двойно дъно.
п.п. Да изкараме малко пари, че за празниците трябват много.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (25-11-2016)
REDA (25-11-2016)
Най много корекция да видим!!!
Така лесно не се пробива историческо дъно...
п.п. Партията майка в случая Тръмп показаха посоката![]()
Happy68 (25-11-2016)
звездоброец (25-11-2016), REDA (25-11-2016)
Двойно дъно-тройно дъно-подробности
Важното е как да го изтъргуваме и малко пари да изкараме /поне за мене това е важното/.
Идеята ми е, че тук трябва да има корекция преди пробива на историческото дъно!!!
да, ама ме объркваи не съм сигурна, правилното нещо ли гледам
- иначе, да, и за паричките и за корекцията си е така
Безплатен обяд няма!
pablo (25-11-2016)
Абе някой може ли да ми обясни какви са тези глупости които сте ги написали по-нагоре???????
Тройно ли ще стане дъното, двойно ли ще си остане ...???
Доларът обаче вършее само срещу еврата и йената в последните седмици.
Срещу ози, киви и паунд е друга картинката, което все още ще ни задържа в розовото, колкото и да галим долната му граница!
ДАУ едва пълзи, ДАКС е сгушен в шумата.
Все още не се получава това, за което сме дошли!
Платили сме си за шоуто, пък те някакви мурафети и стара програма ни играят
----------
Ун дос трес, онпа си допа сантес мария, ун дос трес .... енрикето иглесиас брои дъната помните ли го
Розовото е нагнетено вече до ЛИЛАВОТО!!!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (25-11-2016), REDA (25-11-2016), pablo (25-11-2016), toranagasan (25-11-2016), Happy68 (25-11-2016)