Само че досега Обама удържа положението макар да има нападки за създаване и финансиране на ИД
само че с президент като Тръмп според мене не може да де прави предварително прогнозиране. Той е доста спонтанен
Само че досега Обама удържа положението макар да има нападки за създаване и финансиране на ИД
само че с президент като Тръмп според мене не може да де прави предварително прогнозиране. Той е доста спонтанен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Новия президент ще направи още много много военни конфликти за да си продават оръжието .Дано само на нас ни се размине ма като гледам май този път доста ще го огнесем.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А защо като примерни съюзници не ни подарят 2-3 ескадрили F-16? Може и на старо. Да се понаучат пилотите, а после може и да си платим за 2 нови.
Ако и Хилъри ще се продължи същата политика като Обама според мене
Тръмп е този който обаче Путин каза че маже да води преговори с него
Ние също произвеждаме оръжия, можем да направим заменка!!! Но очевидно не е изгодно за другата страна по сделката.А защо като примерни съюзници не ни подарят 2-3 ескадрили F-16? Може и на старо. Да се понаучат пилотите, а после може и да си платим за 2 нови.
Преди няколко дни Путин е казал ,че са направили убежища за 50 мил. Души ,които спокойно могат да се скрият в тяхи да оцелеят при евентуална ядрена война.Дори в момента се правят обучения как да реагират хората в такъв момент.Ситуацията никак не е добра и само чудо може да сложи край на този хаос.
в България така наречената демокрация дойде през 1989 г .....сега прочети историята и виж коя година ставаме член на ЕС ?ЕС ми е виновен за много неща.Преди да дойде демокрацията България е била една от най- развитите държави.Прочети историята и ще разбереш какви свине са били европейците , нечистоплътни и дори тоалетни са нямали.Виновни са ми защото този съюз е измислен с цел две-три държави да станат много богати а останалите да бъдат ограбени и докарани до фалит .
и тази развита държава за която говориш беше една помийна яма през 90-те години на 20 век - с вилнееща мафия, приватизирани за без пари предприятия, празна хазна, режим на тока , огромен външен дълг , хиперинфлация и заплати от 5 долара , фалирали банки и кредитни милионери .... а тогава дори не бяхме помирисали ЕС
така че пак да питам , за какво точно ни е виновен ЕС че не вдявам![]()
Аз много добре знам историята .Знам и от къде дойде мафията ,самата аз съм от един от най- мафиотските градове по това време.знаеш ли за черните куфарчета с парите на народа ?Аз знам и даже съм виждала едно такова.Кой мислиш ,че вкара демокрацията.Кой съсипа Велика България.Кой всеки път при всяка война прави така че България да е на погрешната страна.Последния път само ,че бяха забравили да унищожат военните и затова сме се спасили а сега дупе да ни е яко,защото докато ние си пишем тук кой прав и кой крив постоянно се вкарват оръжия на наша територия и се подготвя война с Русия.Само ,че тази война не е наша защото ние нямаме какво да делим с руснаците.
----------
И само да вметна ,пусни си първите 5 минути от филма на Владо Варгала "Шменти капели" там е обяснено много добре за промяна в България.А и като толкова защитаваш ЕС ,само да попитам ,харесвали ти ,че наричат наша България "държавата от третия свят" ,но ако не бяха великите български умове сега можеше още да няма компютри и Интернет и йогурт всеки ден за закуска за добро храносмилане.
Не е зле да се знае като факт, че този филм е художествено произведение
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз имам в предвид само началото на филма не че в днешно време не се случва 2-3 мутри да влязат в нечие жилище и да изземат имуществото на хората по една или друга причина.