Подготвят се хората, а ние какво правим...Преди няколко дни Путин е казал ,че са направили убежища за 50 мил. Души ,които спокойно могат да се скрият в тяхи да оцелеят при евентуална ядрена война.Дори в момента се правят обучения как да реагират хората в такъв момент.Ситуацията никак не е добра и само чудо може да сложи край на този хаос.
......................
Не си разбрала кажи речи нищо от това което ти писахАз много добре знам историята .Знам и от къде дойде мафията ,самата аз съм от един от най- мафиотските градове по това време.знаеш ли за черните куфарчета с парите на народа ?Аз знам и даже съм виждала едно такова.Кой мислиш ,че вкара демокрацията.Кой съсипа Велика България.Кой всеки път при всяка война прави така че България да е на погрешната страна.Последния път само ,че бяха забравили да унищожат военните и затова сме се спасили а сега дупе да ни е яко,защото докато ние си пишем тук кой прав и кой крив постоянно се вкарват оръжия на наша територия и се подготвя война с Русия.Само ,че тази война не е наша защото ние нямаме какво да делим с руснаците.
----------
И само да вметна ,пусни си първите 5 минути от филма на Владо Варгала "Шменти капели" там е обяснено много добре за промяна в България.А и като толкова защитаваш ЕС ,само да попитам ,харесвали ти ,че наричат наша България "държавата от третия свят" ,но ако не бяха великите български умове сега можеше още да няма компютри и Интернет и йогурт всеки ден за закуска за добро храносмилане.
Не защитавам ЕС, но не ги и обвинявам , че ние сме лузарите
И кажи от къде дойде мафията , сигурно и тя от ЕСборчетата и бившите полицаи който направиха първите мафиотски структури , казваш и те от ЕС дойдоха .... а куфарчетата за които говориш, ЕС ли ги измъкна от трезорите или нашите си комунисти
Това че ние сме такива каквито сме си виновни само ние...
Нищо което са ни наложили ЕС, и е било против наш интерес , не е било без наше съгласие
Гърците защо са добре в ЕС ??? Поляци, Чехи, Унгарци който през комунизма не бяха много преди нас, защо сега са далече преди нас, като и те са в ЕС
Последна редакция от jivko78 : 01-11-2016 на 07:25
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Zizi123 (01-11-2016)
Посолствата винаги са били културно ипформационни центрове. В тях се провеждат делови срещи, организират се приеми, балове, демонстрират стил. Те са визитката на съответната държава. А не вонни бункери.
американците са решили техните да са военни бункери
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ФБР и други компетентни ведомства в САЩ за момента не са открили нещо, което да свързва кандидатът за президент на републиканците Доналд Тръмп с властите на Русия. Това съобщи в електронната си версия вестник "Ню Йорк Таймс", цитиран от БГНЕС.
Ми той Тръпм си го казва просто и ясно - аз не познавам Путин...
Прочети още : https://www.actualno.com/america/nja..._article_link1
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Излезе биографичната книга на актрисата Тити Хедрън със заглавие "Тити". В нея тя споделя за сексуално насилие на режисьора Алфред Хичкок оказано върху нея!