Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman,
отдавна не бях влизала насам, но сега реших да понамина, и попадам на последни постове тук... по никое време ме разсмя от сърце
GGBG, и на мен ще ми е интересно да видим как ще проработи системата с двата "монетни индикатора"
То никога не се знае откъде ще изскочи зайчето. Представи си, че това се окаже точно начинът на hanuman да се справи с форекса![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Maguet, здравей!
Ти наистина ни забрави. А тук е истинска лаборатория на идеи! Внимавай и тебе да не те прихване някоя!
Ханумане препоръчвам ти стоп 66 и таке профит 15 Освен това непременно трябва да има положителлно математическо очакване иначе няма да работи Сиреч само с монетен индикатор нема а стане.Монетения индикатор го ползуваш само когато не знаеш какво да направиш.
Както се казваше в една от приказките на Шехерезада :
Султан Займ посъветвал сина си :
-Сине ,когато не знаеш какво да направиш , попитай жена си ... и направи точно обратното на това ,което ти каже
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аз което съм решил ще го направя а ти защо точно тия числа имаш впредвид как го тества.чувал съм и други индикатори освен монетния но ти какво имаш впредвид.Ханумане препоръчвам ти стоп 66 и таке профит 15 Освен това непременно трябва да има положителлно математическо очакване иначе няма да работи Сиреч само с монетен индикатор нема а стане.Монетения индикатор го ползуваш само когато не знаеш какво да направиш.
Както се казваше в една от приказките на Шехерезада :
Султан Займ посъветвал сина си :
-Сине ,когато не знаеш какво да направиш , попитай жена си ... и направи точно обратното на това ,което ти каже
Сега нещо малко по сериозно като получа бонуса ,ще заделя 10$ от него и при риск 10% и стоп100 пипса и лимит 450,което съответно е 1и4,50$ със местене на стопа под над дневното барче,ще отварям всяка сутрин или вечер по една сделка на принципа на монетата,като валутата ще я избирам с листчета с написани двойките,ще отворя нова тема да следим експеримента.
hanuman, така вероятността да загубиш я увеличаваш 3 пъти! Старите тотоджии, играят само една комбинация с години. Така е по-голяма вероятността тотото да ги улучи. За туй те съветвам, играй само в една посока, и само с един инструмент. Тръгне ли пазара срещу теб, дърпай ръчната. Тръгне ли в твоята посока, само мести стола плътно след пазара! Ситито така прави, и печели. Той е психически обременен на дълги позиции при Е/Д!! Е, ползува и други техники. Но така, между другото.
hanuman (15-08-2012)
Това ще го обмисля и по нататък може и него да подложа на експеримент,но ми трябва време да го обмисля,ще чакам допълнения и от тебе.hanuman, така вероятността да загубиш я увеличаваш 3 пъти! Старите тотоджии, играят само една комбинация с години. Така е по-голяма вероятността тотото да ги улучи. За туй те съветвам, играй само в една посока, и само с един инструмент. Тръгне ли пазара срещу теб, дърпай ръчната. Тръгне ли в твоята посока, само мести стола плътно след пазара! Ситито така прави, и печели. Той е психически обременен на дълги позиции при Е/Д!! Е, ползува и други техники. Но така, между другото.