ВЪЪЪЪЪЙЙЙЙЙЙ !!!!! Бибко Това куче ти ли баВсеки носи в ръцете си своята съдба...
Понякога това ражда истории, които, когато дойде Музата, навярно си струва да бъдат записани. Ето моята такава, наречена "My Canadian Forex story". И тъй като темата е "Професия трейдър", вярвам, че за някои от вас, приятели, ще бъде интересно да я прочетете
https://www.dukascopy.com/**comm/**-...n=read&id=3320
Голем Звяр макя му да евааа.....................![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Благодаря Бомбе!Наистина много интересно. Все пак има няколко въпросителни: защо не пишеш за текущото състояние на трейдването си - изкарваш ли пари на месец или не? Какво стана с първите един два акунта и от къде дойдоха парите? Ако текущо не изкарваш пари от форекса, как се оправяте със семейния бюджет? Ако вече изкарваш пари, какво доведе до скока в трейдването? И не на последно място - защо си пуснал тази история в контест на един от форекс брокерите?
Бибко, не те нападам, защото ме кефи това което съм видял досега от теб. Само споделям на глас до какви мисли ме доведе твоята история...
Отговорям прямо и откровенно - за да пиша тази итория, значи не само Муза ме е посетила.
Време свободно за писане имам, като всеки от вас, дремейки пред графиките.
Пари от форекса изкарвам, доволен съм, но може и повече и по-спокойно! Има какво да се желае...Както съм написал в историята вече две, та и повече години, на друго не разчитам. Първите един-два-три а т.н. акаунта заминаха още преди много години в небитието в разходно перо "Такса за обучение".
Написах я историята в този контест, защото с този брокер работя от години и съм доволен от всичко, което те правят.
Това е!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
bombe (08-09-2016)
Доста поучителна история и освен това успокоително звучи за начинаещите като мене, коитоБлагодаря Бомбе!
Отговорям прямо и откровенно - за да пиша тази итория, значи не само Муза ме е посетила.
Време свободно за писане имам, като всеки от вас, дремейки пред графиките.
Пари от форекса изкарвам, доволен съм, но може и повече и по-спокойно! Има какво да се желае...Както съм написал в историята вече две, та и повече години, на друго не разчитам. Първите един-два-три а т.н. акаунта заминаха още преди много години в небитието в разходно перо "Такса за обучение".
Написах я историята в този контест, защото с този брокер работя от години и съм доволен от всичко, което те правят.
Това е!
също забуксувахме в началото, но ще изгрее слънце и на нашата улица.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
защо пък забусува в началото ? мисля ,че до този момент , от няколко месеца си тук
,каза ,че си доволен . след като има печалба ,какво буксуване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то затова питам след като е тук от 2-3 месеца за какво буксуване говори .
ама после викаш става интересното![]()
Един други съфорумец имаше по-рано - Любчо, и той тъй беше забуксувал в началото.
Ем не знам. То забуксуването отива бая месеци принципно. Той от скоро тука и сигурно не се е оправил още, ама ако беше примерно от 2 години и 3-4 месеца тука можеше и да се е оправил вече.
последно заминаваше за Тора Бора ......
това си е оправяне според мен![]()