Прочети му подписа https://forum.bg/showthread.php?4-%D...l=1#post750738![]()
Брех като Шерлок Холмс съм![]()
Прочети му подписа https://forum.bg/showthread.php?4-%D...l=1#post750738![]()
Брех като Шерлок Холмс съм![]()
уф аре вече да дърпаме шалтерът, че е петък вечер и 5тия фестивал по латино започна
па в понеделник пак на ново
малко почивка все пак
чавките днес в чия полза са ако не е тайна?
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (14-08-2016)
Еееее браво на теб...
Това 2014г. ли е било? Този период?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
Що да не е почивен ден ? Календара какво пише? .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.
демек аз съм спечелил , но не съм потърсил уискито си
на 08.05.2014 имаме 1.40![]()
kypa (14-08-2016)
kypa (14-08-2016)
Дизеле ... не влагай нищо... аз също... просто търсих периода в който е било .Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.
демек аз съм спечелил , но не съм потърсил уискито си
на 08.05.2014 имаме 1.40
----------
Ей така ми хрумва понкога нещо ... и си питам . . .
kypa (14-08-2016)