Не търгувам толкова скъпи акции. Говоря малко наизус защото не съм запознат с TRADER.BG но мисля че предлагат само CFD
Не търгувам толкова скъпи акции. Говоря малко наизус защото не съм запознат с TRADER.BG но мисля че предлагат само CFD
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-04-2017)
Здравейте.Преди 2-г се регистрирах в Трейдър.бг и от тогава търгувам с демо сметка.Започнах с 200лв и в момента имам 8 хиляди.Като не търгувам всеки ден.Мисля ,че съм натрупал достатъчно опит и мисля да си открия реална сметка.Свикнал съм с платформата и т.н.Въпроса ми е дали имат проблеми с изплащането на сумата и дали са коректни?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-04-2017)
Според мен изобщо не са коректни...в Петък проблем с данните на NFP, днес по обяд им писах, че календарът им не е обновяван от сутринта...
Явно цял ден си трейдват...срещу клиентите, разбира се.
Spekulanta (09-08-2016), kypa (01-04-2017)
Това са едни с много странна платформа дето дори не си правят труда да си сложат метатредер 4, нали?
Кой вятър може да закара човек да си губи времето с тях?![]()
kypa (01-04-2017)
Инвестирали са милиони в разработването на собствена платформа...и продължават да го правят. Защо им е да плащат и за MetaTrader, която се предлага от един куп други брокери?!Това са едни с много странна платформа дето дори не си правят труда да си сложат метатредер 4, нали?![]()
Плюс това са избрали бизнес модел на маркет мейкър, което допълнително увеличава разходите по въвеждане на нова платформа и оперативния си риск.
kypa (01-04-2017)
Чудесно, че са инвестирали, но отзивите са ,че е много тежка тази платформа и гълта доста системни ресурси.Инвестирали са милиони в разработването на собствена платформа...и продължават да го правят. Защо им е да плащат и за MetaTrader, която се предлага от един куп други брокери?!![]()
Плюс това са избрали бизнес модел на маркет мейкър, което допълнително увеличава разходите по въвеждане на нова платформа и оперативния си риск.
На много места попаднах на оплаквания, че при важни новини котировките направо спирали за известно време и било
невъзможно да се затвори или отвори поръчка. Това със сигурност отблъсква част от клиентите им.![]()
kypa (01-04-2017)
2 години на демо ... .Здравейте.Преди 2-г се регистрирах в Трейдър.бг и от тогава търгувам с демо сметка.Започнах с 200лв и в момента имам 8 хиляди.Като не търгувам всеки ден.Мисля ,че съм натрупал достатъчно опит и мисля да си открия реална сметка.Свикнал съм с платформата и т.н.Въпроса ми е дали имат проблеми с изплащането на сумата и дали са коректни?. . . и до сега как не си се решил за реал .
.
kypa (01-04-2017)
Отзивите за тях знам какви са, аз също изпробвах платформата им на демо преди години, не вярвам особено на негативните коментари, а такива имаше в изобилие.Чудесно, че са инвестирали, но отзивите са ,че е много тежка тази платформа и гълта доста системни ресурси.
Сега поне харчат огромни суми за реклама и маркетинг, а дори икономическия календар не върши работа. Платформата на демо и преди забиваше, зареждаше трудно, цените замръзваха, слипиджът беше ужасяващ. Дано реалната платформа да е нещо по-различно. В противен случай, рекламата им може да се отрази изключително неблагоприятно на бранша като цяло.
Не е много вярно това със забивките при новините , по-скоро спреда се поразтяга тогаз , ама то и на др. места се случва . Иначе дори може да се скалпира принципно по новини............Чудесно, че са инвестирали, но отзивите са ,че е много тежка тази платформа и гълта доста системни ресурси.
На много места попаднах на оплаквания, че при важни новини котировките направо спирали за известно време и било
невъзможно да се затвори или отвори поръчка. Това със сигурност отблъсква част от клиентите им.![]()
kypa (01-04-2017)
Е то туй Много лесно Е ....Здравейте.Преди 2-г се регистрирах в Трейдър.бг и от тогава търгувам с демо сметка.Започнах с 200лв и в момента имам 8 хиляди.Като не търгувам всеки ден.Мисля ,че съм натрупал достатъчно опит и мисля да си открия реална сметка.Свикнал съм с платформата и т.н.Въпроса ми е дали имат проблеми с изплащането на сумата и дали са коректни?
КЪкто се казва в рекламата ИМ ....
Начи ся теглиш 7800 .....
И черпиш КВорума)
![]()
Последна редакция от КинО : 09-08-2016 на 22:00
kypa (01-04-2017)