
Как ще е твърд бря ??? Багетите от малките хлебарници" са супер мекички и супер яки !!!
Багетите от веригите Карфур... или Ошан са меки само първия ден... после стават твърди като каманяк

Вярно е.... може да се ползват за бухалки

Те и затова масово франсетата имат квартални хлебарници , които са си доста добър бизнес.....
Иначе багета станала на камъняк за 3 мин. в микровълновата става мека....ама като я изядеш после ти се втърдява в стомаха...бе само идиотите купуват хляб от големите вериги...и БГ-тата

С едни приятели франсета като идваха тука и им обяснявах как в Добруджа се гледа основно пшеница и как е житницата на България и т.н. ме попитаха :
Добре бре, произвеждате много зърно, държавата ви изнася, като ви гледаме колко хляб нагъвате на всяко ядене.... дет са вика сте "хлебен народ" защо аджеба нямате хлебарници със много видове хляб - там домашен, селски, с фибри мибри , където да се меси и продава пресен хляб всеки ден ? Бе демек фурни в кварталите.... Ами бухате само "заводски хляб" натъпкан яко със мизерии....
Еммм и аз се зачудих и не можах да му отговоря.... Щот сме БУДАЛИ...как ЩО ?
